ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2013 | 02:11

αχ Ελλάδα με τους Ελληνάρες σου!

Μόλις γύρισα από μια βόλτα στην Αθήνα. Τα λεφτά περιορισμένα, έτυχε να είχαμε φάει κάτι από το σπίτι οπότε είπαμε να πάμε καθαρά για κρασάκι. Μπαίνουμε σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή.. Ρωτήσαμε βέβαια τον κύριο στην πόρτα αν μπορούμε να παραγγείλουμε μόνο κρασί, μας είπε βεβαίως.. Καθόμαστε, και έρχεται ένας σερβιτόρος για την παραγγελία. Του λέμε μόνο ένα κιλό κρασί για αρχή (8Ε το κιλό). Μας ευχαριστεί και φεύγει. Μετά από κανένα λεπτό έρχεται άλλος σερβιτόρος ο οποίος περιμένει να παραγγείλουμε, του λέμε ότι το έχουμε κάνει ήδη και λέει αποκλείεται. Του λέμε ότι είπαμε στον κύριο εκεί μόνο κρασί και απαντάει ότι αυτό δε γίνεται. Δε γίνεται μόνο κρασί πρέπει να παραγγείλετε οπωσδήποτε κάτι για φαγητό. Αποφασίσαμε να φύγουμε. Σηκωνόμαστε και στην έξοδο ο αρχικός σερβιτόρος ρωτάει γιατί φεύγουμε του λέμε γιατί και απαντάει αυτά είναι βλακείες. Συγνώμη, καθίστε.. Μπαίνει και ο άλλος σερβιτόρος νευριασμένος, διότι μόλις είχε βγει έξω και τα έχωσε στον κύριο που αρχικά μας είχε αφήσει να μπούμε μέσα στο μαγαζί. Χωρίς να ζητήσει συγνώμη για τον τρόπο του, με το ίδιο ύφος είπε καθίστε, ο άλλος έφταιγε που σας άφησε. Προφανώς και φύγαμε.. Σημειώνω ότι 11.30 η ώρα το μισό μαγαζί ήταν άδειο.Του χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια. μ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο που να λέει ότι "πρέπει να πάρεις και κάτι να φας". Αυτές είναι γυφτιές των ιδιοκτητών τέτοιων μαγαζιών. Μου έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό (να παραγγείλω κρασί και να έρθει ο μαγαζάτορας να μου την πει), και σηκώθηκα κανονικά και έφυγα.Προς τον 13:45: είσαι τραγικότατος. Δε θα μπω καν στον κόπο να δώσω επιχειρήματα.
Scroll to top icon