ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2013 | 18:16

Σ'αγαπώ λέει.

Βγαίναμε για λίγο πέρυσι, πήγε στο διάολο. Εγώ ήθελα να είμαστε μαζί αυτός μια ήθελε μια δεν ήθελε οπότε χάλασε το πράγμα. Είχαμε μια οικειότητα λες και ήμασταν μαζί τρία χρόνια ενώ ίσα που γνωριζόμασταν. Βάλαμε τελεία και το αφήσαμε.Έκτοτε άνα μήνα/δίμηνο με έπαιρνε να μου μιλήσει ή γιατί του έλειπα (έλεγε) ή τέτοια. Απ'την αρχή του καλοκαιριού άλλαξε ταχύτητα και άρχισε να με παίρνει και να μου λέει ότι με αγαπάει (ναι, καλά), του λείπω, λυπάται για όλα, τι εκπληκτικός άνθρωπος που είμαι κτλ.Το συνεχίζει αυτό ανά δυο βδομάδες/μήνα. Φτάνουμε στο σημείο να σπάσω εγώ και να του δώσω άλλη ευκαιρία.Τώρα πόσο σας σοκάρει ότι πήγε όσο χάλια όσο είχε πάει την πρώτη φορά; Πάλι αμφιθυμίες και Δεν Ξέρω Τι Θέλω και τέτοια.Το λέω σαν να μην ήταν και μεγάλη υπόθεση για μένα αλλά μου έκανε την καρδιά (και τα νεύρα) θρύψαλα και την πρώτη και την δεύτερη φορά.Εχθές τι να δω. Μήνυμα.ΜΗΝΥΜΑ. Στο οποίο μιλάει για την αγάπη που έχασε και πόσο χάλια είναι.Πως μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου άντρα και ότι είσαι καλός άνθρωπος όταν δεν εξετάζεις να δεις οι παρορμήσεις σου πως θα επηρεάσουν τον άλλο πριν τις αμολήσεις σαν χείμαρρος γαμ*ντας την ψυχολογία κάποιας που δεν θέλεις πραγματικά; Κάποιας που απλά θέλεις επιβεβαίωση ότι είναι εκεί.
1
 
 
 
 
σχόλια
γλυκιά μου ο εν λόγω κάνει σα μικρο παιδί και έτσι θα συνεχίσει. Καλα εκανες και έδωσες μια ευκαιρία έτσι για να σου φυγει η απορία και το τυχόν απωθημένο.το δια ταύτα...ΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ....μην προσπαθήσεις να του εξηγήσεις ούτε να το συζητήσεις, απλά κόψε.Εν ανάγκη κάνε φραγή στο νούμερό του.Τέτοιου τύπου άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ή αλλιώς δε μασάνε. Το μαχαίρι απλά θα κάνει σε εσένα καλό.καλή τύχη και εύχομαι να βρεις έναν αξιόλογο έρωτα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon