Συνεργασία ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Google Maps

Συνεργασία ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Google Maps Facebook Twitter
1

Για μια συνεργασία που θα αναδείξει τις υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας ενημερώνει με σημερινή ανακοίνωσή της η Google Ελλάδος, η οποία ενσωμάτωσε όλα τα δρομολόγια της πολύπαθης υπηρεσίας στο πακέτο του Google Maps, και συγκεκριμένα, κάτω από την ενότητα Google Transit.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Google ενσωμάτωσε στους χάρτες της πληροφορίες για τις διαδρομές των προαστιακών γραμμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, καθώς και για το σύνολο του υπεραστικού δικτύου. Τώρα, μέσω του Transit των Google Maps οι Έλληνες χρήστες αλλά και οι ξένοι επισκέπτες στη χώρας μας θα μπορούν πλέον να βρουν οδηγίες για τις μετακινήσεις τους και να σχεδιάζουν τις διαδρομές τους σε όλη την Ελλάδα μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone τους».

«Η πρωτοβουλία αυτή, αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Google και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι μία επέκταση των δυνατοτήτων που προσφέρονται από την εφαρμογή Google Maps, με χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους χρήστες των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών της χώρας μας. Παράλληλα αποτελεί μέρος της αποστολής της ομάδας των Google Maps να διευκολύνει τους χρήστες, τους κατοίκους των πόλεων και τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον κόσμο με τις υπεραστικές, και αστικές συγκοινωνίες, με αυτοκίνητο ή και πεζοί»

Δείτε ένα παράδειγμα που παρουσιάζει τη διαδρομή, τις ώρες άφιξης και τα συνδυαστικά δρομολόγια της γραμμής, Αθήνα - Θεσσαλονίκη:


View Larger Map

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια