Τέσσερις νέες, πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας χρονιάς

Τέσσερις νέες, πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας χρονιάς Facebook Twitter
5

True Detective

Τέσσερις νέες, πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας χρονιάς Facebook Twitter

HBO + δύο κινηματογραφικοί ηθοποιοί + σήριαλ κίλερ στα χωράφια της Λουιζιάνα = σχεδόν εγγυημένη επιτυχία. Η νέα σειρά του ΗΒΟ ξεκινάει στις 12 Ιανουαρίου με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson. Το σενάριο βασίζεται στο γνωστό δίπολο ανθρώπων με αντιθέσεις: ο Μάρτιν Χάρτ (Χάρελσον) είναι ένας οικογενειάρχης με κάποια σκοτεινά μυστικά και ο Ραστ Κολ (ΜακΚόναχι) είναι ένας μοναχικός πεσιμιστής.

Οι δύο ντετέκτιβ της Λουιζιάνα καλούνται να συνεργαστούν ξανά για μια υπόθεση ανθρωποκτονίας από το 1995. Ενώ προχωρά η έρευνα μέσα από ανακρίσεις παρακολουθούμε πληγές που ανοίγουν ξανά και τα νέα στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με τα συμπεράσματα που έβγαλαν το 1995.

Intelligence

Τέσσερις νέες, πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας χρονιάς Facebook Twitter

Στη νέα cyber σειρά Intelligence, ο Josh Holloway υποδύεται τον Γκάμπριελ Βον, έναν κατάσκοπο υψηλής τεχνολογίας που έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένες ικανότητες λόγω ενός τσιπ που έχει εγκατασταθεί στον εγκέφαλό του. Με αυτό το μόσχευμα είναι ο πρώτος άνθρωπος που είναι απευθείας συνδεδεμένος με το παγκόσμιο σύστημα πληροφορίας. Οι εξαιρετικές του ικανότητες τον κάνουν απρόβλεπτο κι έτσι η υπηρεσία έχει αναθέσει σε έναν άλλο μυστικό πράκτορα να τον προστατεύει από εξωτερικούς κινδύνους αλλά και από τον εαυτό του.

H σειρά ακούγεται προβλέψιμη και κάπως πατριωτική, αλλά το cyber στοιχείο μπορεί να την κάνει ενδιαφέρουσα. Σίγουρα αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία.

Mixology

Τέσσερις νέες, πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας χρονιάς Facebook Twitter

H περιγραφή είναι «σαν το Sex and the City και για τα δύο φύλα» και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρούμε ή να τρομάξουμε. Το ενδιαφέρον του Mixology είναι ότι μιλάει για ανθρώπους που πίνουν σε μπαρ και αυτό γενικώς είναι μια καλή αρχή. Οι συζητήσεις των ανθρώπων που πίνουν εμπλουτίζονται με flashback της ζωής τους που εξηγούν πώς έχουν οδηγηθεί εκεί. Ο στόχος όλων: τι άλλο; Να βρουν την αγάπη.

 

About a Boy

Το βιβλίο του Νικ Χόρνμπυ του1998 που έγινε ταινία με τον Χιου Γκραντ το 2002 τώρα έγινε σειρά από τα χέρια του γκουρού της τηλεόρασης Jason Katims, ο οποίος έχει βραβευτεί με Emmy κι έχει μετατρέψει σε τηλεοπτικές σειρές και άλλα βιβλία (Saturday Night Lights και Parenthood). Στο ρόλο της ζεν γειτόνισσας η Μίνι Ντράιβερ. Το About A Boy δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Εγω ειμαι θετικοσ οσον αφορα το Mixology. Ακουγεται σαν κατι φρεσκο σε σχεση με τα αστυνομικα (που αναφερονται πιο πανω) που εχει γεμισει η τηλεοραση... Εγω θα το δοκιμασω παντως! ;)
Πως τα καταφερνει το HBO ηθελα να ξερα.O McConaughey τα τελευταια χρονια εχει ανεβασει πολυ τις μετοχες του και την ποιοτητα των ταινιων του και τον κλεινουν για πρωταγωνιστη