ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2014 | 12:50

YOU TUBE ΒΟΗΘΕΙΑ..

ΜΗΠΩΣ ξερει καποιος καλος ανθρωπος (ή κακος) πως μπορω να ανεβασω ενα βιντεο απο το φβ στο you tube?αν καποιος θελησει να με βοηθησει παρακαλω να μου πει τη διαδικασια βημα-βημα διοτι ειμαι η πλεον ασχετη..ευχαριστω..
4
 
 
 
 
σχόλια
δε πειραζει που γελας...κι εγω γελαω με τα χαλια μου...χι χι χι...τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα..να σαι παντα καλα και σ ευχαριστω για ολη σου τη βοηθεια..
ωπα ωπα..παρολο που με κοροιδευεις εγω κατ αρχην σ ευχαριστω για τη βοηθεια...το ειπα οτι ειμαι η πλεον ασχετη..πως να βαλω απο το you tube sto φβ το ξερω..πως να κοινοποιησω κατι δηλαδη..το αντιθετο θελω να κανω..απο το προφιλ μου να παρω ενα βιντεακι και να το βαλω στο yoy tube..τι εννοεις "μπες στο youtube και γραψε το κομμάτι που θες".που να το γραψω δηλαδη?που να παω?αν θες βοηθας..και παλι ευχαριστω..(εγω που ειμαι 43 δε μεγαλωσα με ιντ οποτε εχω πααααρα πολλες ελλειψεις ακομη και χαζες...)
ααα καταλαβα τωρα τι εννοεις...οχι αυτο ειναι ενα βιντεακι που δεν υπαρχει στο you tube..το εφτιαξε ενας φιλος μου και μου το εστειλε στο φβ..και απο το προφιλ μου δε ξερω πως να το βαλω εκει..
Scroll to top icon