ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2014 | 19:04

Καμιά φορά...

Καμιά φορά πιστεύω πως θα έπρεπε να είχα πάει στη σχολή που πέρασα στη Θεσσαλονίκη (αν και δεν μου αρέσει η σχόλη, η πόλη γαμεί) να έτρωγα τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς. Να έπινα σαν πούστης, να πήγαινα από club σε club, να έπαιρνα το πτυχία στα 6 χρόνια κουτσά, στραβά. Να έκανα δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι.Αντ'αυτού έδωσα δεύτερη φορά, πήρα ξανά τον ... και μπήκα σε ιδιωτική σχολή. Έχοντας δυο ανθρώπους κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι μου, καθώς οι αδερφές είναι επαρχία για σπουδές, είμαι και επίσημα το χόμπι τους. Ζω σαν 30αρις, σχολή- σπίτι, σπίτι-σχολή.Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Δεν ξέρω. Για ένα γ@@@ όνειρο έμεινα εδώ ρε παίδες.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι το κάνουν οι περισσότεροι, δε το κάνει σωστό. Επίσης κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τρώει τα λεφτά των δικών του. "Εσύ ίδρωσες για να τα βγάλεις;" "Σου χρωστάνε κάτι;"Αυτά είναι τα ερωτήματα που απευθύνω σε αυτά τα άτομα. Όσο και να νομίζουν κάποιοι ότι κουράστηκαν στις Πανελλήνιες και τους αξίζουν 1-2 χρόνια διακοπές, κάνουν τεράστιο λάθος. Επίσης δες το απ'την άλλη. Τόσα χρόνια στάσιμος; Πέρα από σπατάλη χρημάτων, είναι και σπατάλη χρόνου, κάτι που ίσως είναι ακόμα πιο σημαντικό.Τέλος, θα έλεγα να μη κατηγορείς τους δικούς σου. Καταλαβαίνω ότι ίσως σε πιέζει η συμπεριφορά τους, αλλά σκέψου ότι είσαι το μόνο παιδί τους που έχουν στο σπίτι πλέον!
Scroll to top icon