Κεφαλονιά: Συνελήφθη ένα άτομο για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Κεφαλονιά: Συνελήφθη ένα άτομο για διασπορά ψευδών ειδήσεων Facebook Twitter
1

Ένα άτομο συνελήφθη από την αστυνομία για διασπορά ψευδών σχετικά με τη σεισμική δραστηριότητα στην Κεφαλονιά, μετά από καταγγελία κατοίκου του Αργοστολίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το άτομο αυτό τρομοκρατούσε τον κόσμο, δίνοντας πληροφορίες που καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα.

Oπως διακριβώθηκε πρόκειται για 44χρονο που επικοινώνησε με κινητό τηλέφωνο με  62χρονη και ισχυριζόμενος ότι τηλεφωνεί εκ μέρους του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, την ενημέρωσε για επικείμενη σεισμική δόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη προκλήθηκε πανικός στο Αργοστόλι μετά από έντονη φήμη για σεισμό 7 Ρίχτερ ενώ ανάλογες φήμες κυκλοφορούν και τρομοκρατούν τον κόσμο και στο Ληξούρι.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου, συνιστά στους κατοίκους να μην ακούν φήμες και να καταγγέλλουν παρόμοια συμβάντα στις αρχές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM