Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση Facebook Twitter
4

 

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση Facebook Twitter

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μία ακόμη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της Public Issue, που έγινε για την «Εφημερίδα των Συντακτών».  

Στη δημοσκόπηση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει ποσοστό 30%  έναντι 28,5% της Ν.Δ. στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, με την διαφορά όμως να μειώνεται σε σχέση με της δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα (31,5% έναντι 28%).



Στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή με 8,5%, έχοντας απώλειες 1,5 μονάδες. Το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται με ανεβασμένα ποσοστά (7,5% και 4,5% αντίστοιχα) ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει 7% (6,5%), η ΔΗΜΑΡ 3,5% (3,5%) και τα λοιπά κόμματα 9%.

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με  55%. Ενώ η Ν.Δ. έχει 31%.

Το 52% των ερωτηθέντων  υποστηρίζει ότι μάλλον δεν χρειάζεται να γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ θετικά απαντά το 47%. Στο δίλημμα εάν πιστεύουν ότι η σημερινή κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία ή μάλλον θα γίνουν πρόωρες εκλογές οι ψηφοφόροι «προβλέπουν» πρόωρη προσφυγή στις κάλπες σε ποσοστό 57% (56% τον Ιανουάριο), έναντι 35% (37%) που εκτιμά το αντίθετο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αλέξη αν δεν μπορείς να πάρεις διαφορά ΟΥΤΕ σε δημοσκόπηση της Public Issue για την "εφημερίδα των Συντακτών" τα πράγματα είναι σκούρα!Τον Αλέξη Τσίπρα δεν τον εμπιστεύονται να διοικήσει περίπτερο, όχι χώρα αλλά ΟΥΤΕ περίπτερο ΟΥΤΕ καν οι δικοί του!Απέναντι σε μια αχρηστοανίκανη κυβέρνηση βρισκεται!Σε άδειο τέρμα παίζει το παιδάκι και στέλνει την μπάλα στα περιστέρια!Βέβαια οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να ψάχνουν συνωμοσίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατασκευασμένες από την Εφημερίδα των συντακτών, την Ελευθεροτυπία, το Καρφί, τον Κουρή και την Αυγή!!!Η οποία Public issue ήταν η εταιρία που τον Ιούνιο του 2012 έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ 6 μονάδες ΜΠΡΟΣΤΑ αλλά στη κάλπη βρέθηκε 3 μονάδες πίσω!http://www.publicissue.gr/2026/varometro-3o-kyma-mai-2012/Και στα exit pols την ημέρα των εκλογών ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΡΩΤΟ!Ξεφτιλίστηκαν και ο ΣΚΑΙ διέκοψε την συνεργασία του μαζί της.http://www.tovima.gr/media/article/?aid=530407Συγκρίνετε τα αποτελέσματα της με τις υπόλοιπες εταιρίες!http://www.skai.gr/news/politics/article/206834/o-skai-anoigei-to-dialogo-gia-tis-dimoskopiseis/