ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2012 | 00:51

...51'

Εδώ κ 50 λεπτά έχω γενέθλια... K δεν με έχει θυμηθεί κανείς...Άλλες χρονιές εκπλήξεις, τούρτες, χαμός...κ τώρα τίποτα. Ακόμα κ ο αγαπημένος μου κοιμάται πλάι μου από τις 23.00. Δύσκολο πράγμα οι αναμνήσεις. Δύσκολο πράγμα οι συγκρίσεις.Καληνύχτα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Ρε συ σε έψαχνα όλη μέρα να σου ευχηθώ! Ήθελα να σε πάρω αλλά μου έκλεψαν το κινητό -γάμησε τα- δεν είχα το κινητό σου. Χρόνια σου πολλά, πολύχρονη. Υγεία και αγάπη εύχομαι. Και καλά κουράγια!
Εμένα θα μου άρεσε πολύ να πέρναγα τις πρώτες ώρες των γενεθλίων μου χαζεύοντας απλώς τον καλό μου να κοιμάται δίπλα μου, ίσως επειδή τα τελευταία χρόνια τα πέρναγα μόνη... Σκέψου πόσο τυχερή-ος είσαι που έχεις κάποιον που αγαπάς πλάι σου, κάποιον που μοιράζεσαι το κρεβάτι σου και την ζωή σου και χαμογέλασε! Στο κάτω κάτω έχεις μια ολόκληρη μέρα μπροστά σου η οποία μπορεί να σου φέρει ένα σωρό υπέροχα πράγματα!Χρόνια σου πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!! :)
Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις! σε θυμήθηκα εγώ βρε κουτό! με πήρε λίγο ο ύπνος καθώς περίμενα να περάσει λίγο η ώρα για να σου στείλω. είναι και καθημερινή... ήμουν κουρασμένη.. και πάλι όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι!
Scroll to top icon