Δυο συλλήψεις μέσα στο ΑΠΘ

Δυο συλλήψεις μέσα στο ΑΠΘ Facebook Twitter
5

Δύο άτομα συνέλαβε η αστυνομία σε επιχείρηση της στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ προχώρησε και σε 21 προσαγωγές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών, συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 37 και 26 ετών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες χασίς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.  

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τι παραλογισμός είναι αυτός; Περνάς από τη Βάθη και σε ρωτάνε αν θες ν'αγοράσεις λίγη πρέζα, στη Σολωμού βλέπουμε (και εμείς και οι μπάτσοι) πότε έρχονται οι ντιλεράδες γιατί μαζεύονται τα πρεζάκια γύρω τους σαν τις μέλισσες στο μέλι και είναι ΕΙΔΗΣΗ ότι σε ολόκληρη επιχείρηση της αστυνομίας στο ΑΠΘ βρέθηκαν δύο (2) άτομα με μικροποσότητα χασίς (5γρ.;)Η είδηση είναι τι δουλειά είχε η αστυνομία στο πανεπιστήμιο.
Εγω θα ελεγα να "το πας και παρακατω"το σχολιο.Πρωτα πρωτα ,οι δυο συλληφθεντες"ποια ιδιοτητα ειχαν ; Διοτι στο Πανεπιστημιο δεν υπαρχε"face control",οποιος θελει,μπαινει. Και 37 ετων φοιτητης ειναι ασυνηθιστο, ακομη και στην Ελλαδα.Αν,ομως,"μπλοκαρεις" ενα "νυχτομαγαζο"με "υψηλη πελατεια",η ενα "πολυτελες καφε"στο Κολωνακι ,ποια θα ειναι τα "ευρηματα"; Και,εν πασει περιπτωσει,γιατι κατι τετοιο,εξ οσων γνωριζω,δεν εχει γινει ποτε ;
Ακριβώς. Να δούμε αν θα βρίσκανε 5γραμμάρια χασίς σε νυχτομάγαζο του Κολωνακίου με ευυπόλυπτους πολίτες.Όσο για τον 37χρονο δεν μπορώ να πω αν τον βάλανε ή ό,τιδήποτε γιατί δεν το ξέρω, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι σε κάθε περίπτωση ήταν μία επιχείρηση που παίζει σε όλα τα μέσα από το πρωι με μόνο σκοπό να πλήξει το πανεπιστήμιο. Και φυσικά η ερώτηση εν προκειμένω ήταν γιατί να την αναπαράγουμε σαν είδηση.
Δεν διαφωνώ μαζί σου andersfarbig. Αλλά θα μπορούσε κάποιος να σου απαντήσει "και τι δουλειά έχει το άσυλο να προστατεύει λαθραίους μικροπωλητές μαϊμούδων" όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ΑΣΟΕΕ. Το άσυλο το απαξιώνουν με αυτές τις πρακτικές οι ίδιοι οι πανεπιστημιακοί...
Το άσυλο καταρχάς δεν υπάρχει πλεόν, άρα κανέναν δεν προστατεύει. Και αυτές οι επιχειρήσεις γίνονται για να λέει ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος τα έτσι του τα μπράβο του και πάει λέγοντας. «Ντροπή να γίνεται διακίνηση στα πανεπιστήμια»,«μικροπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ», «βρώμα» και τα λοιπά. Λες και μιλάμε για μια κοινωνία που όλα πηγαίνουν τέλεια και τα πανεπιστήμια μας χάλασαν τη μόστρα. Τραγική είναι η κατάσταση έξω από τις πύλες των πανεπιστημίων, το άσυλο και τα πανεπιστήμια ήταν νησίδες ευρυθμίας και δημιουργικότητας σε σχέση με το τι συμβαίνει στην ελλαδική κοινωνία.