Μπαλτάκος: "Είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω"

Μπαλτάκος: "Είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω" Facebook Twitter
13

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και γενικός γραμματέας της κυβέρνηση μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM 99,5 δήλωσε: «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω».

Υποστήριξε επίσης ότι «οι κομμουνιστικές ιδεοληψίες, που δεν έχουν επιτυχή εφαρμογή πουθενά, έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα».

Ερωτηθείς για το αν επιτρέπεται να είναι κάποιος κομμουνιστής απάντησε: «Επειδή επιτρέπεται κάποιος να είναι κομμουνιστής, γιατι δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος αντικομμουνιστής;».

Ο κύριος Μπαλτάκος μίλησε και για την ρύθμιση που προέβλεπε τη δυνατότητα απέλασης μεταναστών αν διαπιστωθεί ότι έκαναν ψευδείς καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά στελεχών των σωμάτων ασφαλείας. Τη ρύθμιση την απέσυρε δύο φορές ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος και την επανακατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, αποκαλύπτοντας τις εσωτερικές διαφορές μέσα στην κυβέρνηση.

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως η ρύθμιση θα επανέλθει αργότερα έπειτα από διαβούλευση και με αλλαγές στο περιεχόμενο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «πρέπει με κάποιο τρόπο να καλυφθούν τα νώτα των αστυνομικών και των λιμενικών, για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να γίνονται έρμαια ψευδών καταγγελιών».

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Αν το ΚΚΕ παίρνει 7%, το 93% είναι αντικομμουνιστές. Αλλος περισσότερο, αλλος λιγότερο, όμως κομμουνιστές δεν είναι. Ε και; Και που είναι το κακό να το δηλώσεις; Ωχ αυτή η δήθεν αποστασιοποίηση μην τύχει και θίξουμε.
Κι εγώ δε γουστάρω τον κομμουνισμό αλλά ένας από τους βασικούς λόγους που δεν τον γουστάρω είναι η αρτηριοσκλήρωση και η ιδεοληψία του.Ε εσύ Μπαλτάκο έγινες ίδιος με αυτούς που κατηγορείς.
Εμενα μου θυμιζει την απλοικη, τηλεοπτικη, ατακα: ειμαι μακαρονας, τι να κανουμε;Μονο που ξεχνα τον ρολο του. Το αν ειναι -και δικαιωμα του - αντι/κομμουνιστης/βαζελος/γκεη/βετζι/καπνιστης, σα δημοσιος προσωπο και λειτουργος δημοκρατιας θα πρεπει να ειναι πιο μαζεμενος και προσεκτικος.Αυτα.
Ρε μα τη παναγια στην ελλαδα απο τοτε που ζω ακουω γυρω μου τους παντες να φωναζουν οτι ειναι αντικαπιταλιστες, αντιαμερικανοι, αντιφιλελευθεροι (ολα αυτα διοτι ειχαν καμια θεσουλα στο δημοσιο η θα φιλαγαν κατουρημενες ποδιες για να βρουν, 80's πασοκ φορεβερ) και τωρα βγηκε ο Μπαλτακος να πει οτι ειναι αντικομμουνιστης και το δικαιολογησε κιολας -διοτι ο κομμουνισμος οπου εχει δοκιμαστει ειναι για γελια!, ωραια η θεωρια κι ο ουτοπισμος- και κατευθειαν τον βγαλανε φασιστα, οι υπολοιποι αντι- αντι- αντι-Ολο cool ειρωνια ειστε εδω μεσα
lolwut?Τον βγάλανε φασίστα;Γιατί,κρυβόταν;Ουτοπισμός είναι να λες ότι φταίνε κάποιοι άλλοι την ώρα που κυβερνούσες επί σειρά δεκαετιών.Ή μήπως δε τα θυμάμαι καλά;
Ειρωνία ότι ο Mr den mas endiaferoun ta anthropina dikaiwmata την καλή εποχή της Χ.Α. είναι φασίστας; Καλό μου παιδί σήμερα ήρθες σε επαφή με τον κόσμο εσύ; Όντως είναι κάπως (με cool τρόπο) ειρωνικό το παρών σχόλιο, μα δεν ξέρω άλλο τρόπο να μεταφέρω το αργό και δυνατό "χα χα χα" που μου προκαλεί σχόλιο που αναφέρεται σε οπαδούς του Ανδρέα Παπανδρέου που φιλαγαν κατουρημένες ποδιές, για να δικαιολογήσει τον "φασίστα" ... ο οποίος δεν είναι φασίστας βρε παιδιά έλεος πια υποκριτές!Πρέπει να σκαρφιστώ δικαιολογία που δεν γουστάρω ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να είναι ακροδεξιός την εποχή που υπάρχει στην βουλή ακροδεξιό κόμμα ή μπορώ να γλυτώσω την ταμπέλα του παλιοπασόκου λόγο χιούμορ (ή λογικής έστω); Το ότι μας φτύναν παντού για παραβιάσεις -από πολιτικούς (sic)- ανθρωπίνων δικαιωμάτων (σ.σ μαχαιριές και άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί) και ο κ. Μπαλτάκος νόμιζε ότι βρέχει, δεν νομίζω πως έχει να κάνει με την ευφυία του, αλλά με το τι προταιριότητες είχε ο παρεξηγημένος σου. (Παν)έξυπνος άνθρωπος δείχνει πάντως.
Ειδικα ο Μπαλτακος κανει πολυ καλα που ειναι αντικομμουνιστης και το δηλωνει υπερηφανως !Εστω για λογους ανθρωπισμου και μονον.Σκεφτεσθε ποσες αυτοκτονιες θα προεκυπταν στον Περισσο εαν εδηλωνε το αντιθετο ; !!!
Επιτρέπετε να λέει κάποιος ότι είναι αντικομμουνιστής ή είναι κάποια αδύναμη μειονότητα που πρέπει να προστατεύετε από τον νόμο ο κάθε αρνητικός σχολιασμός του.