Έντονο επεισόδιο στη Βουλή

Έντονο επεισόδιο στη Βουλή Facebook Twitter
1

Οξύ επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίνο Ουζουνίδη και στον πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γιώργο Βλάχο.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε να δοθεί το  κείμενο του πολυνομοσχεδίου στους βουλευτές, για να λάβει την απάντηση του κ. Βλάχου ότι  αυτό είναι αρμοδιότητα της κυβέρνησης και σχετίζεται με το πότε θα κατατεθεί το νομοσχέδιο (σ.σ. το πολυνομοσχέδιο κατατίθεται σήμερα).

Τα πνεύματα οξύνθηκαν στη συνέχεια και ο βουλευτής της Ν.Δ. κάλεσε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ «όταν έρχεται εδώ μέσα να φορά σακάκι».

Ο κ. Ουζουνίδης μίλησε για «ξεφτίλα» ενώ ο κ. Βλάχος απάντησε: «Η παράσταση τελείωσε. Πάρτε τώρα το DVD να το παίξετε στον Έβρο να δείξετε πόσο αγωνιστής είστε».

Αναλυτικά, ο διάλογος των δύο ανδρών:

- Γιώργος Βλάχος: (πρόεδρος Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου): «Κάτσε κάτω. Και άλλη φορά να έρχεστε με σακάκι. Όχι με τα μανίκια σηκωμένα..»
- Μαρίνος Ουζουνίδης (βουλευτής ΑΝΕΛ): «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας..»
- Γιώργος Βλάχος: «Τον ύπνο σας τον έχετε χάσει για άλλους λόγους…»
- Μαρίνος Ουζουνίδης: « Ξεφτίλες….»
- Γιώργος Βλάχος: «Να το πείτε στο κόμμα σας… Σε αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να είστε πιο σοβαροί. Η παράστασή σας τελείωσε κύριε Ουζουνίδη μπορείτε να φύγετε…»
- Μαρίνος Ουζουνίδης: « Εσείς θα φύγετε….»
- Γιώργος Βλάχος: «Πάρτε το κόμμα σας για να το πάτε στον Έβρο, να τους πείτε ότι είστε παληκαράδες….»

Αμέσως μετά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποχώρησε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια