ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2014 | 23:00

Ποση τρελα πια;;;

Ο Σαμαρας μοιραζει το πρωτογενες πλεονασμα. Υποθετωντας οτι οντως υπαρχει, μονο σε μενα φαινεται τρελο αυτο που κανει; Αντι να κρατησει αυτα τα χρηματα για να μην γινουν (τοσο πολλες) απολυσεις καθεται και τα σκορπαει σε αμοιβες ενστολων οι οποιοι ειναι και αυτοι που θιχτηκαν λιγοτερο απο την κριση. Wtf?
1
 
 
 
 
σχόλια
Οχι μονο οι ενστολοι και οι συνταξιουχοι θα παρουν απο αυτο το πλεονασμα και καποιοι ανεργοι νομιζω.. επισης ακουω διαφορα για φορολογικες ελαφρυνσεις.. επισης λεει θα επαναφερουν τα δωρα..και το επιδομα γαμου..οπως και θα σταματησουν οι κατασχεσεις λογαριασμων (αν χρωστας) χωρις προειδοποιηση.. χμμμ..δεν μου ερχεται κατι αλλο.. ααααα και το δωρεαν wifi θα εφαρμοστει αμεσα!!! (ειμαι σιγουρη ομως οτι θα ακουσουμε και αλλα)!!! Με λιγα λογια απλα ερχεται αυτη η αναπτυξη που περιμεναμε,μην ειστε καχυποπτοι!!!! (τωρα βεβαια οτι οοοοολο αυτο θυμιζει λιγο το ''λεφτα υπαρχουν'' και οτι τον μαιο εχουμε εκλογες,λεπτομεριες.. )
Scroll to top icon