ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2012 | 12:43

BACK DOOR issue

Ρε παιδιά τι έχει συμβεί και τελευταία όλοι οι άντρες που γνωρίζω (είτε εγώ είτε φίλες μου) επιμένουν για πρωκτικό σεξ απο την 1η φορά που θα βρεθείς στο κρεββάτι μαζί τους???? Θεωρείται πλέον τόσο ρουτίνα στο σεξ και δεδομένο οτι αρέσει αυτό το πράγμα στις γυναίκες? Το καλύτερο είναι δε πως όταν τους λες οτι δεν θες γιατί πονάει ΌΛΟΙ μα ΟΛΟΙ λένε την ίδια ατάκα "μαζί μου δεν θα πονέσεις". Ε όχι ρε φίλε, θα πονέσω και το ξέρεις και το ξέρω, ο,τι και να κάνεις και ο πιο προσεκτικός άνθρωπος του κόσμου να είσαι δεν γίνεται η πράξη απο αυτή την δίοδο χωρίς πόνο!!!Βασικά θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες...Πόσοι απο εσάς τους άντρες το απαιτείται απο τη σύντροφό σας? Προς λοιπές γυναίκες: σας αρέσει? το εντάσσεται στο menu της σεξουαλικής σας ζωής?Υ.Γ Δεν είμαι ούτε συντηρητική ούτε μυξοπαρθένα. Απλά έχω αρχίσει να νοιώθω η εξαίρεση σε έναν κόσμο που όλες οι άλλες φαίνεται να δίνουν κ... και να γουστάρουν!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το έχω απαιτήσει ποτέ από καμία σύντροφο μου. Μάλιστα, μόνο μια φορά το έχω κάνει πριν χρόνια κι αυτό επειδή μου ζητήθηκε. Θεωρώ πως είναι περισσότερο μια ιδέα. Και καλά να λένε οι άντρες ότι το έκαναν. Ή λες και είναι μια πρόκληση για αυτούς να πείσουν μια κοπέλα να το δεχτεί. Προσωπικά θα το ξαναέκανα μόνο αν μου το ζητούσε κάποια. Από εκεί και πέρα, μπορεί να κάνω μια προσπάθεια να χαϊδέψω το συγκεκριμένο σημείο αλλά αν δω ότι δεν αρέσει, τότε το κόβω και αυτό.
χαχαχαχαχ εκανα κοιλιακους απο τα γελια με τα σχολια!!!!!μια απορια εχω... αμα σας κουτσουλησει περιστερι ή πατησετε σκατα σκυλου κανετε τον κακο χαμο απο την αηδια... το να χωνετε το πραμα σας/δαχτυλο σας/γλωσσα σας στην κωλοτρυπιδα της αλληνης ειναι απολαυση? σκατα το ενα σκατα και το αλλο ποια η διαφορα???
Όσοι επιμένουν κοκόνα μου, έχουν μικρό πουλί. Τόσο απλά. Είναι θέμα ανατομίας. Ένα μικρό πουλί δεν καταλαβαίνει χριστό, όχι γιατί είσαι πηγαδομούνοβα, αλλά γιατί αυτό είναι μικρότερο των απαιτήσεων.
Χαχα εχεις φάει Χ σίγουρα απο κάποιον που δεν του έδινες Κολο και τωρα προσπαθείς να το ρίξεις εκεί . Όσοι έχουμεΜεγάλη τσαπου δε θελουμεΚολο άραγε ;; εε;; χαχα
Scroll to top icon