"Κάτι συμβαίνει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου! Μοιάζει όμορφη!"

"Κάτι συμβαίνει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου! Μοιάζει όμορφη!" Facebook Twitter
φωτο αρχείου
10

 

"Κάτι συμβαίνει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου! Μοιάζει όμορφη!" Facebook Twitter

 

 

1) "Κάτι συμβαίνει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου! Μοιάζει όμορφη!", είπε ο Π.Α. καθώς την βλέπαμε στην τηλεόραση. 

Και όντως, εγώ κατάλαβα αμέσως ότι κάτι διαφορετικό υπήρχε. Και το είπα κατευθείαν στον Π.Α:

"Ναι, χαμογελάει".

Ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε να χαμογελάει και της πήγαινε. Ήταν χαρούμενη.

 

 

2) Θα εκλέξουμε δημοτικούς συμβούλους και περιφερειακούς συμβούλους. Ίσως και κάποιους Δημάρχους, αν κάποιος πάρει πάνω από 50%. Το ξεχνάμε αυτό. 

 

Θα τους έχουμε για τα επόμενα 5 χρόνια. 

Θα πάρουν αποφάσεις εκ μέρους μας. 

 

Ας μην ξεχνάμε και το πραγματικό διακύβευμα των σημερινών εκλογών.

 

 

3) Η Ελένη Καλογεροπούλου στο Μέγκα! Μετά την διακοπή της εκπομπής του Ευαγγελάτου, η όψιμη υποστηρίκτρια-φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στην εκλογική βραδιά με την Τρέμη και τον Πρετεντέρη, ως αντίβαρο. 

 

 

4) "Ψάξε τον Άδωνι! Πού στο καλό είναι;" είπε ο Π.Α. που είναι φαν (με κάποιο διεστραμμένο τρόπο, μιας και τον θεωρεί ταυτόχρονα εμετικό στον τρόπο του). Ο Άδωνις είναι εθιστικός και έκανα ζάπινγκ σαν τρελός για να βρω τώρα πού στην ευχή ήταν (στη αρχή της βραδιάς τον είχα πετύχει στον Alpha).

"Βάλε Star, μπήκα στο τουίτερ του Άδωνι και λέει ότι <<τώρα δείτε με στο Star>>"

 

Με το που τον βάλαμε, ο Άδωνι έξήγησε με κάθε λεπτομέρεια πώς ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβη τελικά!

 

"Μπορείτε να πουλήσετε πάγο και σε Εσκιμώους!" του είπε ο Χατζηνικολάου, και είχε δίκιο.

 

 

5) Βλέπω ότι στον Βόλο προηγείται ο Αχιλλέας Μπέος.

Αρχικά να πω ότι σοκαρίστηκα. Ο ΧΘ μου είπε πάντως ότι υποσχέθηκε να κάνει τον Βόλο "το Μονακό της Ελλάδας". Είναι μια απ' τις ομορφότερες πόλεις που έχω πάει, οπότε μακάρι να τον κάνει. Αρκεί να μην έχουν οι Δήμαρχοι κάποιου είδους ασυλία απ' τη Δικαιοσύνη...

Επίσης ο Ηλίας Ψινάκης προηγείται στον Δήμο όπου κατεβαίνει, αν βγει και Δήμαρχος θα τα έχουμε δει όλα. 

 

 

6) Στην ΝΕΡΙΤ, συμβαίνει αυτό:

 

 

 

7) Κουραστική τηλεόραση: Κομματάνθρωποι που λένε ότι αυτοί κέρδισαν κι οι άλλοι έχασαν. Ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τα βλέπει όλα ροζ, ένα της ΝΔ το αντίθετο. Τα exit poll πάντως φταίνε στο όλο μπέρδεμα: τώρα οι εταιρίες δημοσκοπήσεων   διορθώνουν και λένε ότι υπερεκτίμησαν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

8) Ο Άδωνις τουίταρε ότι πάει στο Mega. Βάζουμε Mega λοιπόν. Βλέπουμε μια δημοσκόπηση νέα, για τις ευρωεκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 5 μονάδες. Αναρωτιόμαστε αν οι δημοσκόποι θα ανακοινώσουν κάποια διόρθωση...

 

9) Και ο κύριος Χατζής του newpost (ο μεγάλος αντίπαλος της Ελένης Καλογεροπούλου στην μακαρίτισσα εκπομπή του Ευαγγελάτου) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγκα. Δεν πάμε καλά.

 

10) Το ξανασκεφτόμαστε και το λέμε δυνατά: "Φωτεινή εξαίρεση ο Μπουτάρης, σε όλη την Ελλάδα. Όταν όμως σε τέσσερα χρόνια λήξει η θητεία του, όλα τελειώνουν. Σιγά μη βρεθεί άλλος τέτοιος". Μήπως 

 

11) Τα exit poll πάλι είναι το Νο1 θέμα συζήτησης. Έβγαλαν στην αρχή μια συντριπτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τα μαζεύουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκε να πανηγυρίσει, εμείς βιαστήκαμε να τον βγάλουμε νικητή, το κλίμα φτιάχτηκε. 

Πόσο πιο ωραία ήταν τελικά παλιά, χωρίς τα exit poll που η αγωνία ήταν πραγματική, κάθε λεπτό, μέχρι να ξεκαθαρίσει η εικόνα απ' τα πραγματικά, χειροπιαστά αποτελέσματα... 

Νοσταλγώ, για άλλη μια φορά, τη δεκαετία του 1980.

 

 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Οχι και όμορφη ρε Άρη, που γελάει και πέφτουν παγάκια από το στόμα της. Αν και τωρα για την ομορφιά της θα λεμε; ή για το απίστευτα τραμπόυκικο στυλ της ομιλίας της, που κόβει και ράβει την πραγματικότητα με τα δικανικά ψαλίδια μιας ρητορικής σαρωτικής και κούφιας;
Ο Μπέος στο Βόλο! Υπόδικος ζήτησε τη ψήφο του ελληνικού λαού και ο σοφός λαός μας του την έδωσε. Μετά παραπονιόμαστε για τη κρίση. Κρίμα που οι Μόντι Πάϊθονς ήταν άγγλοι, έτσι και ζούσαν στην Ελλάδα θα έφτιαχναν αριστουργήματα σατιρίζοντάς μας.
οντως τραγικο. συζητησα ομως με αρκετουε βολιωτες γνωστους μου κ οποιος μου ειπε πως θα τον ψηφισει μου λεγε " εγω τον ταδε θελω να ψηφισω γιατι ειναι πολυ καλο παιδι κ εργατικο,κ στον τομεα του εχει τουτο κ κεινο,βεβαια ειναι το κακο που κατεβαινει με τον μαλακα μπεο αλλα τί να γινει?".. δλδ πιστευω οι πιο πολλοι βολιωτες ψηφισαν γνωστους τους κ οχι επειδη ειπαν "α,ας βγαλουμε μπεο γιατι ειναι κ γαμω τα παιδια!"
Αν ζούσαν στην Ελλάδα, το πολύ-πολύ, άντε και να τους γνώριζαν οι ίδιες οι μανάδες τους μεταξύ τους...!Πάντως κάτι έγραψαν και για εμάς τους Έλληνες και είναι και αρκετά επίκαιρο. Τους ευχαριστούμε!"Monty Python Philosophy Football Germany vs Greece"https://www.youtube.com/watch?v=ta1KfRX06kA