Το μειονοτικό κόμμα προηγείται με μεγάλη διαφορά στη Θράκη

Το μειονοτικό κόμμα προηγείται με μεγάλη διαφορά στη Θράκη Facebook Twitter
4

Με διαφορά προηγείται το μειονοτικό κόμμα Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στις περιφέρειες Ξάνθης και Ροδόπης.

Στην Ξάνθη με καταμετρημένο το 6.70% των ψήφων το ΚΙΕΦ προηγείται με 22,44% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,15%. Στη Ροδόπη, με καταμετρημένο το 8,99% των ψήφων το ΚΙΕΦ λαμβάνει το 40,34% των ψήφων και ακολουθεί η Ν.Δ. με 16,61%.

Υπολογίζεται ότι το μειονοτικό κόμμα ψηφίστηκε από το 90% των μουσουλμάνων στις περιοχές αυτές.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Συγχαρητήρια στο LIfo που προβάλει το άρθρο. Και συνεχίζω. Όταν τότε τους στέλναμε τη Δραγώνα και τώρα τους λέμε ότι όλοι είστε Τούρκοι αλλιώς δε σας υπολογίζουμε στα ψηφοδέλτια μας, όταν σφυρίζουμε αδιάφορα για τη σημαία της «Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης», όπως επίσης για τη γενικότερη υποβάθμιση της περιοχής, θα πιαστούν και αυτοί από όπου μπορούν.