«Σκάσε ρε!», είπε ο Μιχαλολιάκος στον προεδρεύοντα στη Βουλή

«Σκάσε ρε!», είπε ο Μιχαλολιάκος στον προεδρεύοντα στη Βουλή Facebook Twitter
10

«Σκάσε ρε! Μη μιλάς!», ούρλιαξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στον προεδρεύοντα στη Βουλή Χρήστο Μακρογιαννάκη, όταν εκείνος του ζήτησε να ηρεμήσει.

Ο αρχηγός της Χ.Α. έδωσε το σόου που αναμενόταν στη Βουλή μιλώντας στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του και ανέβασε τους τόνους με αποτέλεσμα ο κ. Μαρκογιαννάκης να του ζητήσει να ηρεμήσει και εκείνος να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο σε έξαλλη κατάσταση.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Συχνό φαινόμενο στη βουλή οι τσακωμοί. Ο πρόεδρος δεν μπορεί να τους διώξει από την αίθουσα? Δε λέω γι αυτό μόνο αλλά γενικά. Αηδία έχει καταντήσει
Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά προσωπικά αυτό το σκάσε το θεωρώ τελευταίο. Ασεβές,ακραίο,αναμενόμενο αλλά ανευ ουσίας. Πιο ουσιώδες θεωρώ το τι έχει πει μέχρι αυτό το σκάσε, πως εναντιώνεται στην άρση της ασυλίας του,πως προσπαθεί να προκαλέσει με τις ακρότητες του και να ταυτίσει την εικόνα του με αυτή ενός ήρωα στους οπαδούς του. Αυτά θα με ενδιέφεραν.
Ο.."μάγκας" Μαρκογιαννάκης όταν έχει απέναντι του την Κωνσταντοπούλου δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει ακόμα και με εξωκοινοβουλευτική αγένεια για να την "εγκαλεσει" στη θέση της. Εδώ που του λέει ο μπουχεσο-φύρερ και όλα τα χρυσαύγουλα να βγάλει το σκασμό, κάνει την πάπια και λέει ένα "παρακαλώ, πιο ήρεμα"!!!!!!
Ίσως διότι γνωρίζει οτι η Κωνσταντοπούλου ειναι νομικός και γνωρίζει και πρεπει να σέβεται τις διαδικασίες. Και επιπλέον μιλάνε κοινή γλώσσα ώς βουλευτές και όχι ως τραμπούκοι. Λέω μήπως.
Όλο αυτό το διάστημα, η Κωνσταντοπούλου έχει υποστεί μια αήθη επίθεση με αιχμή το ότι αντιδρά έντονα, κάτι που είναι απαράδεκτο για μια γυναίκα γιατί την κατατάσσει αυτόματα στην κατηγορία της ανισόρροπης, της υστερικιάς, της ανέραστης κ.λπ.Αυτό που δεν συζητά σχεδόν κανείς είναι σε ποιες περιστάσεις αντιδρά έτσι αυτή η γυναίκα. Όταν προσπαθεί να διατυπώσει ερωτήματα σε εξεταστική επιτροπή, ας πούμε, για τη λίστα Λαγκάρντ, στο καίριο σημείο αρχίζει όλη η παρέα, περιλαμβανομένου Μαρκογιαννάκη, Κασιδιάρη (ναι!), Ρήγα (ΠΑΣΟΚ) και Βενιζέλου που εξεταζόταν εκείνη τη στιγμή να προκαλούν τη διακοπή της διαδικασίας με ειρωνίες, προσβολές και απαξιωτικά σχόλια προς το πρόσωπό της. Αυτό είναι μόνο ένα από τα στιγμιότυπα. Μπορεί να μην συμφωνώ με την ένταση με την οποία αντιδρά η Κωνσταντοπούλου, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι περνά εξαιρετικά δύσκολα μέσα σε τέτοιο κύκλο κάφρων. Ας σημειωθεί ότι είναι η μόνη τόσο καλά προετοιμασμένη στις εξεταστικές επιτροπές, ακριβώς για να κάνει καίριες ερωτήσεις, για να μην πάρει ποτέ απαντήσεις.Κι ένα τελευταίο: σχετικά με τη σημερινή θυροκόλληση για την πρόωρη λήξη της φετινής συνόδου της Βουλής και την έναρξη των θερινών τμημάτων της, ψάξτε την ανακοίνωση της Κωνσταντοπούλου να δείτε τι διακυβεύεται με αυτήν την απόφαση της κυβέρνησης.
την δεκαετια του 70 παντως που μπουζουριαστηκε δεν ηταν για τις "ιδεες" τουαλλα για συνεργεια σε τοποθετηση βομβων σε γετους κοσμο κινηματογραφουςκατατ τα λοιπα , ο αδειος τενεκες κανει πολυ θορυβο