Καταδίκη εισπρακτικής εταιρείας και αποζημίωση σε δανειολήπτη

Καταδίκη εισπρακτικής εταιρείας και αποζημίωση σε δανειολήπτη Facebook Twitter
3
Τη δράση των εισπρακτικών εταιρειών καταδίκασε το εφετείο Αθηνών,σύμφωνα με δημσοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», επιδικάζοντας μάλιστα αποζημίωση σε δανειολήπτη, τα στοιχεία του οποίου διέρρευσε η εταιρεία.

Η δικαστική αυτή απόφαση έρχεται να προστατεύσει χιλιάδες πολίτες που διώκονται από τις εισπρακτικές εταιρείες.

Για πρώτη φορά αναγνωρίζεται με δικαστική απόφαση ότι η έλλειψη ενημέρωσης του πολίτη και η συνακόλουθη συνεχής όχληση του δανειολήπτη στο σπίτι και στην εργασία του, αλλά και η αναζήτηση συγγενών του συνιστούν προσβολή προσωπικότητας που θεμελιώνει δικαίωμα να αξιώσει αποζημίωση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η χορήγηση εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο πλαίσιο κλινικής μελέτης

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η χορήγηση εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο πλαίσιο κλινικής μελέτης

«Το εμβόλιο χορηγείται σε ασθενείς με μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα, οι οποίοι έχουν ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπεία και χειρουργική επέμβαση»
LIFO NEWSROOM