ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2014 | 22:38

προστυχο?

Χτες, ετοιμαζομουν για καφε και ηρθε μια φιλη να με παρει. Φορεσα μια φουστα με ενα τιραντακι, οχι σουπερ μινι, οχι προκλητικη, οχι διαφανη κτλ. Μια απλη φουστιτσα, πιο πολυ κοριτσιστικη θα την χαρακτηριζα, κοντη αλλα ειμαι σιγουρη οχι προκλητικη. Καθως κοιτουσα τι να βαλω απο πανω λοιπον, αρχισε η κοπελα να μου λεει, οτι η ιδια δεν φοραει τετοια ρουχα(φουστες, σορτς, φουστανακια) ουτε ντεκολτε και γενικα δεν της αρεσει να προκαλει τους αντρες να την πλησιασουν για το δερμα που αποκαλυπτει και οτι προτιμαει να την προσεγγιζουν για αλλα στοιχεια της και με εφερε σε λιγο δυσκολη θεση κ με εβαλε σε σκεψεις. Δεν ειμαι προκλητικη σε καμια περιπτωση, ουτε εκπεμπω κατι χυδαιο στον τροπο μου , αυτο ειναι σιγουρο. Αλλα τελικα μηπως δινω λαθος εικονα και φαινομαι καπως αλλιως απο αυτο που ειμαι? Δεν φοραω κατι τρελα προκλητικο αλλα τα σορτς ας πουμε με βολευουν πολυ για καλοκαιρι...δεν μπορω να με φανταστω με τζιν οπως η κοπελα που ανεφερα ιδρωνω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Νά' ταν η ζήλια ψώρα... Φόρα ό,τι σου αρέσει κι ό,τι σε κάνει και νιώθεις όμορφα κι άσε τους άλλους να λένε. Φυσικά και θα φορέσεις σορτς και φούστες, καλοκαίρι είναι, ήμαρτον.Αυτό, εφ'όσον είσαι και στα σωστά κιλά, διότι έχουν δει κι έχουν δει τα μάτια μας φάλαινες με μίνι. Όλοι έχουν δικαίωμα στο ντύσιμο, αλλά να είναι και λίγο κομψό.
Scroll to top icon