Ιπτάμενοι Ολλανδοί

Ιπτάμενοι Ολλανδοί Facebook Twitter
1

Η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου ήρθε μόλις την δεύτερη μέρα, στον αγώνα μεταξύ της Ολλανδίας και Ισπανίας, των δύο φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπος. Είχε προηγηθεί η Ισπανία με αμφιλεγόμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσάμπι Αλόνσο, για να ισοφαρίσει ο αρχηγός της Ολλανδίας Ρόμπι Φαν Πέρσι με καταπληκτική κεφαλιά-ψαράκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ολλανδοί υπήρξαν καταιγιστικοί, σημείωσαν τέσσερα γκολ με τους Ρόμπεν (2 γκολ), Φαν Πέρσι και Ντε Βρι και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και μετά το 5-1 η Ολλανδία έβρισκε τους χώρους και απειλούσε με κλασικές ευκαιρίες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μετά από το τραγικό ξεκίνημα της διοργάνωσης - λόγω διαιτησίας-ήρθαν οι ολλανδοί και την απογείωσαν. Μου τίναξαν το στοίχημα στον αέρα αλλά χαλάλι τους :)