Δριμεία επίθεση Κούγια σε Μπουτάρη και υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων

Δριμεία επίθεση Κούγια σε Μπουτάρη και υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων Facebook Twitter
8

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε μια δριμεία επίθεση κατά πάντων κατά την αγόρευσή του στην υπόθεση της υπεξαίρεσης του τεράστιου ποσού από τα ταμεία του δήμου της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είναι συνήγορος του Μιχάλη Λεμούσια, ενός εκ των κατηγορουμένων.

Ο κ. Κούγιας ξεκίνησε να υμνεί τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον συνέκρινε με τον νυν. "Ο ένας καπνίζει χασίς και το διατυμπανίζει και ο άλλος δεν καπνίζει ούτε τσιγάρο". 

Συνεχίζοντας κατέβηκε πιο νότια, προς την πρωτεύουσα και είπε χαρακτηριστικά για τους υποψήφιους δημάρχους του δήμου Αθηναίων στις τελευταίες εκλογές: "Φτάσαμε σε μια κοινωνία αξιών, όπου διοργανώνονται παρελάσεις γκέι ενώ και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν γκέι".

Από το στόχαστρο του κυρίου Κούγια δεν ξέφυγε ούτε και ένας δικαστικός υπάλληλος που διέκοψε την αγόρευσή του για να δώσει στον εισαγγελέα ένα έγγραφο. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον κ. Κούγια, ο οποίος είπε: "Δεν είναι αμφίεση αυτή, πώς μπαίνει έτσι μέσα στο δικαστήριο γυμνός με το σορτσάκι; Σε λίγο θα μας δείξει και το στρινγκάκι του".

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Ο Αλεξης Κουγιας αποτελει σπανιοτατη περιπτωση.Συνδυαζει διαφορα χαρακτηριστικα τα οποια δεν ειναι καθολου ευκολο να συνυπαρχουν σε εναν ανθρωπο σε τοσο υψηλο βαθμο.Την νοημοσυνη.Την επαγγελματικη ικανοτητα.Την αναγκη για συνεχη τηλεοπτικη προβολη,με οποιονδηποτε τροπο.Την δυνατοτητα να αναπτυσσει τις θεσεις του με "λογο"και "τροπο"που σε κανει να τον θεωρεις ικανο να "πουλησει παγο σε Εσκιμωους".Την ικανοτητα να λεει δημοσια,και χωρις να κινειται ενας ,εστω,μυς του προσωπου του,φρασεις οι οποιες σου προκαλουν το ιδιο συναισθημα με το αν ακουγες οτι "ο γαιδαρος ειναι το πουλι που πεταει ψηλοτερα" η οτι "το πιο επικινδυνο ψαρι ειναι η γκαμηλα."Το οτι ειναι ο μονος ανθρωπος που εχει τολμησει να χαρακτηρισει ο ιδιος τον εαυτο του,απο τηλεοπτικου βηματος,και μαλιστα οχι μια μονον φορα,"εντιμο,ηθικο,και εναρετο(!!!) ανθρωπο" !!!Και το οτι ισως να ειναι ο μονος δικηγορος ο οποιος εχει δηλωσει δημοσια οτι"δεν τον ενδιαφερει να υπερασπιζεται αθωους"!!!Υπαρχουν,βεβαια,και καποια αλλα ,ισως και περισσοτερο "εντυπωσιακα", αναφορικα με το"προφιλ" του κ.Κουγια.Αλλα αυτα αποτελουν περιεχομενο ιδιωτικων,οχι δημοσιων,συζητησεων.
Συνηγόρος υπεράσπισης δολοφόνων ανηλίκων,συνήγορος υπεράσπισης καταχραστών,συνήγορος υπεράσπισης διεφθαρμένων πολιτικών.Και τολμάει και μιλάει.
"Φτάσαμε σε μια κοινωνία αξιών, όπου διοργανώνονται παρελάσεις γκέι ενώ και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν γκέι". Και πού το ξέρει αυτό ο "άντρακλας" Κούγιας; Τους έχει δοκιμάσει;
Η σαπίλα της Ελλαδας του χτες...σε ένα αρθρο. Μας ενοχλεί ο Μπουταρης και οχι αυτοι που εκλεβαν τα εκατομμυρια με τις σακουλες....ε αφου εψελναν στις εκκλησιες και στολιζονταν με σημαιες....δεν πειραζει.Εμμονη και με την ανδρικη ομοφυλοφιλια, που μαλλον εμποδιζει τους ανθρωπους απο το να ειναι δημιουργικοι, τίμιοι και παραγωγικοι (συμφωνα παντα με την ελληνική σαπίλα)Επίσης ΦΤΑΣΑΜΕ να εχουμε γκέι παρελασεις....αμ δεν τους φτασαμε ουτε λίγο, τους ανεπτυγμενους λαούς αυτης τη γης....τωρα αρχιζουμε.Φυσικα δεν ειναι χαζος ο Κουγιας, ξερει πού ρίχνει λάσπη και επισης ξερεις σε τί βαλκανικα ζώα απευθύνεται ως κοινό...
Ήθος, όχι μαλακίες, ειδικά τα ad hominem, που θα περίμενε κανείς οτι θα του είχαν μάθει στην νομική οτι δεν είναι και η καλύτερη μορφή υπεράσπισης μιας άποψης.