Βαριά καμπάνα στον Σουάρες για το δάγκωμα

Βαριά καμπάνα στον Σουάρες για το δάγκωμα Facebook Twitter
3

Ο Ουρουγουανός επιθετικός Λουίς Σουάρες που δάγκωσε τον αντίπαλό αμυντικό Κιελίνι στον αγώνα της ομάδας του με την Ιταλία τιμωρήθηκε ποινή εννέα αγωνιστικών στις διεθνείς οργανώσεις και επίσης αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο χάνει ολόκληρο το Μουντιάλ και δεν θα βοηθήσει τη χώρα του στην επόμενη φάση, αλλά και ότι θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στα τέλη Οκτωβρίου. Όπως είναι φυσικό αυτό επηρεάζει την τωρινή του ομάδα Λίβερπουλ, αλλά και τους επίδοξους μνηστήρες που είχαν εμφανιστεί μετά την εξαιρετική του χρονιά στην Αγγλία όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

"Τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ανεκτή σε οποιοδήποτε γήπεδο και ιδίως σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελο όταν εκατομμύρια μάτια είναι επικεντρωμένα στους αστέρες του γηπέδου. Η Πειθαρχική Επιτροπή εκτίμησε όλους τους παράγοντες της υπόθεσης και το βαθμό της ενοχής του Σουάρες σε σχέση με τις διατάξεις του κώδικα", ανέφερε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Κλαούντιο Σούλσερ.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Καλα,ποιο ειναι το σκεπτικο της αποφασης της Πειθαρχικης Επιτροπης? Οτι στα τελη Οκτωβριου που θα ξαναπαιξει μπαλα,θα εχει σταματησει να δαγκωνει? Αφου το εχει κανει και αλλες φορες οπως αναφερθηκε στα αθλητικα ρεπορταζ.Με τετοια πρωτογονη συμπεριφορα τον αποκλειεις για παντα απο τα γηπεδα και φυσικα τον στελνεις σε ψυχιατρο για εξεταση
Ήταν να τον αποκτήσει η Ρεάλ, να δαπανήσει πάνω από 100 εκατομμύρια και σ' αυτό το ματς ο τύπος τους έδειξε τι κομπλεξικός είναι. Πως δεν κάνει για τα σαλόνια. Σε όποιο σημείο γινόταν φάουλ, απο το κέντρο, σούταρε απευθείας να το βάλει αυτός γκολ, δάγκωνε τους αντιπάλους, αποκρουστικός ήταν.