ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2014 | 20:17

Το φθηνό

Αυτή τη λέξη κοντεύω να τη μισήσω. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μου ψώνιζαν ρούχα από λαϊκή, αποθήκες κλπ, στο σμ πάντα να παίρνουμε προϊόντα τύπου carrefour, αγοράζαμε κασετόφωνα μάρκας 'μ' έκαψες' που χαλούσαν στο μήνα επάνω, διότι και καλά δε βγαίναμε, ο πατέρας μου βέβαια κάθε απόγευμα στο καφενείο κρασάκια και ουισκάκια και 4 πακέτα τσιγάρα τη μέρα. Ακόμη τώρα ψωνίζω από το λιντλ για να μου μένουν λεφτά να πάρω κανά μπλουζάκι ή να πίνω κανά καφέ. Κι από τη μία σκέφτομαι είμαι αχάριστος γιατί τόσοι δεν έχουν καν να ψωνίσουν ούτε από κει, μα από την άλλη με στοιχειώνει αυτό το κωλοφτηνό. Εμάς έχουν καταντήσει φθηνούς και κακομοίρηδες και δε μας αξίζει γαμώ τις οικονομίες τους και τα κωλολεφτά τους. Παιδιά σόρρυ, ήθελα να το πω κάπου..
1
 
 
 
 
σχόλια
ετσι ζουμε ολοι αγαπητε... ψωνιζω απο τα λιντλ μακαρονια και ενα συγκεκριμενο σαμπουαν (παραδοξως ειναι καλο) και σοκολατες. απο τα αλλα ψωνιζω τυρια-κρεατα αλλα και γενικα προιοντα δικα τους. οχι αρνουμαι οσα λεφτα και να χω να δωσω 10 ευρω για κωλοχαρτο λογω μαρκας ή να πληρωσω το μακαρονι 2 ευρω επειδη ειναι γνωστης οικογενειας! ολοι ετσι πορευομαστε και δεν ειναι απαραιτητα μιζερια. απο εκει σωζω χρηματα για να παρω πχ ενα κινητο ή να παω διακοπες ή να αγορασω ενα καλο σιδερο για να μην ξεπατωνομαι στο σιδερωμα. περυσι ηθελα να αγορασω και ηλεκτρικη κουβερτα αλλα δεν τα καταφερα.. μενοντας μονη μου και εχοντας μεινει πολλες βδομαδες με 3 ευρω στο λεω δεν ειναι μιζερια να πορευεσαι με οτι εχεις. και μεταξυ μας ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν και ξοδευουν παντου! οι υπολοιποι φοραμε ρουχα απο τα καλαθια και τρωμε μακαρονι εισαγωγης.και να σου πω και κατι? οτι εχω σε μαρκα ειναι δωρο απο αλλους που αλλαζουν ντουλαπα καθε εξαμηνο. αλλα ειναι πολυφορεμενα αλλα αφορετα. εγω παντως μια χαρα βολευομαι και με τη σειρα μου οτι δεν ειναι πολυκαιρισμενο το δωριζω αλλου! :)
Scroll to top icon