«Σοφός» διέταξε να βιαστεί ανήλικη για να τιμωρηθεί ο αδελφός της

«Σοφός» διέταξε να βιαστεί ανήλικη για να τιμωρηθεί ο αδελφός της Facebook Twitter
3

Τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού διέταξε αρχηγός χωριού στην ανατολική Ινδία για να τιμωρηθεί ο αδελφός της που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος γειτόνισσάς τους.

Η γειτόνισσα και ο σύζυγος πήγαν στους δημογέροντες για να καταγγείλουν το γεγονός και ένας από αυτούς πρότεινε στο σύζυγο να βιάσει την αδελφή ή τη σύζυγο του δράστη για εκδίκηση.

 «Την οδήγησαν στη ζούγκλα και την βίασαν. Ήρθαν όλοι οι χωρικοί, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Κλαίγαμε, ζητούσαμε βοήθεια όμως κανείς δεν έκανε τίποτα», είπε η μητέρα του κοριτσιού στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN-IBN.

Η αστυνομία συνέλαβε τον βιαστή και τον δημογέροντα, όπως και τον αδελφό της ανήλικης η οποία αναφέρεται από διαφορετικά μέσα ως 11χρονη ή ως 14χρονη και ανήκει σε κάστα που θεωρείται κατώτερη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ κλιμακώνει την πίεση στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, ζητώντας αναδρομικά στοιχεία ξένων χρηματοδοτήσεων και παγώνοντας 2,26 δισ. δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, εν μέσω κατηγοριών για ανεπαρκή προστασία φοιτητών κατά των διακρίσεων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Διεθνή / ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Η έκθεση θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια οδοντόκρεμων ευρείας κυκλοφορίας, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουάσινγκτον μιλώντας στην Independent, ξεκαθάρισε πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εμμονή με την πτώση του δυτικού πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πολυπολιτισμικότητα. Εξ άλλου 'Όλη η γή ένα χωριό". Άνθρωποι αγκαλιασμένοι, χαρούμενοι, μιά παρέα. Ο καθένας με τα ήθη, τις συνήθειες, τις παραδόσεις του - φολκλόρ που ανακατεύονται χαρούμενα, όπως τα χρώματα και οι μουσικές σ'ένα φεστιβάλ, σ'ένα καρναβάλι. Και ανεκτικότητα, αποδοχή, κατανόηση, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς προκαταλήψεις, με ανοιχτό μυαλό και ευρεία ματιά. Ελάτε αύριο στην κλειτορειδεκτομή της κόρης μας, θα μας τιμήσετε. Κι εσείς στον γάμο της δικιάς μας, που είναι 9 χρονών και την "δίνουμε" σ'έναν 55άρη με άσπρα μούσια μέχρι τον αφαλό. Καλός γαμπρός, μπορεί να παντρευτεί και τη δικιά σας άν θέλετε, έχει μόνο 3 "συζήγους" ώς τώρα.
Μην μπερδεύουμε την πολυπολιτισμικότητα με την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα δεύτερα είναι αδιαπραγμάτευτα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιοι πολιτισμοί θα χρειαστεί να "στερηθουν" τα ήθη και έθιμά τους.
Χίλια μπράβο! Όλες οι παραδόσεις (και οι δικές μας) οφείλουν να ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των Δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ. Και τότε να γίνονται σεβαστές και η κουζίνα τους και οι χοροί τους, γιατί όχι. Αλλά, ξεδοντιασμένες.