ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2014 | 20:42

Κολλημένος κολλητός

Με γουστάρει ένας φιλός που τον ξέρω από τότε που γεννήθηκαμε.Ξέρει το αγόρι μου αλλά ποτέ δε ρωτάει για εκείνον τίποτα και μάλιστα προσπαθεί να κάνει μαζί μου πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια (και δεν καλεί κανέναν άλλο)!εξυπακουεται πως μου λεει να βγαινουμε και δε λεει πες και στο Β@#(που ειναι το αγορι μου).Μια φορα του ειπα αφου με πηρε τηλ"ειμαι στο ταδε μαγαζι"και δεν του ειπα επιτηδες οτι ειμαι με το Β.και μολις ηρθε μετραγε τα λεπτα να φυγει.τοτε επιβεβαιωθηκα για τα αθεμιτα συναισθηματα του.Εννοείται τον αποφεύγω,ούτε τα 20 τηλεφωνηματα που μου κανει μεσα στην ημερα σηκωνω κι ολες μπηχτες περι προσωπικης ευτυχιας πεταω για να του κοψω τον αερα,αλλα αυτος απτοητος!δεν μπορώ άλλο,με το ζορι συγκρατω το αγορι μου να μην τον αρπαξει στις φαπες.
1
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπον καταρχας δε ειναι κολλητος σου, ή καλυτερα δε τον αισθανεσαι για κολλητο σου. Ειδάλλως θα του μιλαγες ξεκαθαρα για το τι συμβαινει. Εγω βρεθει στη θεση του "κολλητου σου" και η καλυτερη λυση ειναι να του το πεις!
Scroll to top icon