Το 51% των Ελλήνων δεν νιώθουν μέλη της Ε.Ε.

Το 51% των Ελλήνων δεν νιώθουν μέλη της Ε.Ε. Facebook Twitter
7

Πολύ κάτω από το μέσο όρο των ευρωπαίων που νιώθουν οργανικά μέλη της Ε.Ε. είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας ο μέσος όρος των ευρωπαίων είναι στο 65%, όπως το 51% των Ελλήνων δεν νιώθουν ευρωπαίοι πολίτες. Αντίστοιχα συναισθήματα έχουν οι πολίτες δύο ακόμη χωρών: Της Βουλγαρίας (53%) και της Ιταλίας (50%).

Η οικονομία, η ανεργία αλλά και η αίσθηση ότι δεν ακούγονται στις Βρυξέλλες είναι τα βασικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες των τριών χωρών.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειραματικά Σχολεία: Την Παρασκευή η κλήρωση, πού θα δείτε live την διαδικασία

Ελλάδα / Πειραματικά Σχολεία: Την Παρασκευή η κλήρωση, πού θα δείτε live την διαδικασία

Με το πέρας της εν λόγω κλήρωσης, θα πραγματοποιηθεί η δημόσια κλήρωση για την απόδοση του τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, για τη ρύθμιση των ισοβαθμιών στα ΠΣ, ΔΗΜΩΣ και ΠΕΣ
LIFO NEWSROOM
Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM
Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία – Φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για λογαριασμό τρίτου προσώπου

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία – Φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για λογαριασμό τρίτου προσώπου

Πληροφορίες αναφέρουν πως το άτομο που λάμβανε το υλικό φέρεται να βρίσκεται σε χώρα της Ευρώπης και έχει επίσης συλληφθεί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Καμία έκπληξη κρίνοντας από τα εκλογικά αποτελέσματα και τη σύσταση της βουλής με φασιστες, ψεκασμένους, σταλινικους αναρχοχαρουμενους και ορφανους εργατοπατέρες που αναζητούν στέγη.
καλά εντάξει εδώ ψυχολογικά νιώθουν κάπου μεταξύ Γάζας και Συρίας, γενικά τους Έλληνες δεν τους φτάνεις στην υπερβολή. Ίσως 2-3 βδομάδες *στ' αλήθεια* εκτός ΕΕ (με μεταχείριση ιρανού στα σύνορα, με δασμούς στα προϊόντα, με παύση επιδοτήσεων, με διεκδίκηση των πακέτων της τρόικας σε στυλ αργεντινής κλπ) να επανέφεραν την προοπτική τους αν και ποτέ σε αυτή τη ζωή υστερική μάζα δεν νικήθηκε από την πραγματικότητα.