Τραγούδι του Justin Bieber τρομάζει αρκούδα

Τραγούδι του Justin Bieber τρομάζει αρκούδα Facebook Twitter
2

 

Ένα ringtone στο κινητό σου με το τραγούδι του Justin Bieber ''Βaby'', μπορεί και να σου σώσει τη ζωή σε περίπτωση κινδύνου. Έτσι συνέβη όταν ο Bieber έσωσε πρόσφατα τη ζωή ενός 42χρονου άνδρα στη Ρωσία, όπως αναφέρθηκε από την Elite Daily.  

Καθώς ο Igor Vorozhbitsyn πήγαινε για ψάρεμα δέχτηκε επίθεση από τεράστια αρκούδα. Στη συνέχεια, όμως, το κινητό του χτύπησε και το ringtone "Baby" τρόμαξε το ζώο.

Εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι ο ήχος κλήσης ήταν τόσο απρόσμενος και το ζώο φοβήθηκε, αλλά δεν αποκλείεται απλώς να μισούσε και το τραγούδι. 

Μετά την επίθεση, ψαράδες έσπευσαν να βοηθήσουν καλώντας τις πρώτες βοήθειες. Ο 42χρονος είχε μώλωπες στο στήθος και στο πρόσωπο.    

 Ο ίδιος ανέφερε: ''Το ringtone, μου το είχε βάλει η εγγονή μου για πλάκα. Τώρα πια όμως, νομίζω πως έχω γίνει κι εγώ ένας αληθινός Belieber.''

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια