ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2014 | 18:25

Άλλους ο Θεός τους έπλασε...

Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ελαττώματα;Νιώθω άχρηστη που είμαι έτσι, ενώ υπάρχουν κοπέλες πανέμορφες, έξυπνες, κοινωνικές, με ταλέντα και πάνω από όλα αθώες, καλόχαρες και γλυκές.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπαρχουν ανθρωποι χωρις ελαττωματα αλιμονο,ολοι μας ειμαστε ανθρωποι με καθε ειδους ψεγαδι ειτε αυτο υπαρχει στην εμφανιση μας ειτε στον εσωτερικο μας κοσμο(χαρακτηρας,συμπεριφορα κλπ).Πιστευω πως ισως εισαι συναισθηματικα φορτισμενη και απογοητευμενη λογω καποιου γεγονοτος η μιας σειρας παραγοντων εδω και καιρο με αποτελεσμα να εχει θολωσει το μυαλουδακι σου.Κατσε γραψε σε ενα χαρτι τι σε απασχολει,που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευεις πως υστερεις και φυσικα τι μπορεις να κανεις για την ευρεση μιας λυσης.Δεν γινεται να εχεις αδικηθει τοσο με τον τροπο που πλαστηκες!Μαλλον εισαι ενας αυστηρος κριτης του εαυτου σου και τον αδικεις ανευ λογου.Μην χανεις πολυτιμο χρονο με το να υποτιμας εσενα.Ξεκαθαρισε τι γινεται.Διωξε τα σκουπιδια απο την ζωη σου.Βρες,ανακαλυψε τα προτερηματα σου και τα ταλεντα σου.Εξελιξε τα.Συζητησε με καποιον.Παρε δυναμη.Μονο αν εχεις εσωτερικη γαληνη και ηρεμια,βημα βημα,θα καταλαγιασει η ψυχουλα σου.Και πιστεψε με ,δεν ειμαι και το πιο αισιοδοξο ατομο,προσπαθειες κανω και θελω να τα καταφερω.Και ΕΣΥ μπορεις!
Scroll to top icon