Παγκόσμιο σοκ με νέο βίντεο αποκεφαλισμού από τους τζιχαντιστές

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
36

Λίγες ώρες μετά το ντοκουμέντο με τις μαζικές εκτελέσεις κρατουμένων οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους δίνουν στη δημοσιότητα νέο βίντεο με μια ακόμη αποτρόπαιη εκτέλεση.

Το βίντεο τιτλοφορείται «δεύτερο μήνυμα στην Αμερική» και οι τρεις μαυροντυμένοι τζιχαντιστές βρίσκονται πίσω από τον Κούρδο αιχμάλωτο τον οποίο λίγο αργότερα θα αποκεφαλίσουν. Ως πρώτο προειδοποιητικό μήνυμα τιτλοφορούνταν το φριχτό βίντεο με τον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ πριν από δέκα μέρες.

Παγκόσμιο σοκ με νέο βίντεο αποκεφαλισμού από τους τζιχαντιστές Facebook Twitter

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο κρατούμενος που εκτελέστηκε ανήκει σε 15μελή ομάδα Κούρδων στρατιωτών που συνελήφθησαν από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε μάχες στο Ιράκ.

36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM