ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2014 | 09:14

περίπτερο

αι σιχτίρ πια! δεν έχουμε κέρδος από αυτά τα τσιγάρα και δε τα φέρνουμε λένε... ρε παλιομ...κα (όχι αυτή τη στιγμή δεν έχω επίπεδο!) εγώ που θα πάρω τσιγάρα κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω και μια εφημερίδα\σοκολάτα\τσίχλες οτιδήποτε άλλο κι από εκεί θα έχεις κερδος. χασούρα δε θα έχεις πάντως έτσι κι αλλιώς! αι στα κομμάτια πια δηλαδή! έτσι μου έρχεται την επόμενη φορά να πάω στο απέναντι περίπτερο και να το σηκώσω όλο και φεύγοντας να περάσω από τον προηγούμενο για να δει το κέρδος του να φεύγει !τόσο καιρό το κρατάω μέσα μου έσκασα ! ουφ !
1
 
 
 
 
σχόλια
"τόσο καιρό το κρατάω μέσα μου έσκασα ! ουφ !"Η ειρωνεία είναι ότι αν συνεχίσεις με το κάπνισμα, αυτό θα γίνει στο τέλος. Και πες ό,τι μα ό,τι θες, ότι επιλογή σου είναι, ότι δεν είναι πρόβλημά μου (φυσικά και δεν είναι, παρά μόνο όταν το κάνεις στα μούτρα μου), ότι καπνίζεις λίγο μόνο κλπ. Θα έρθει η στιγμή που θα μετανοιώσεις πικρά αυτή την συνήθεια που σου κάνει 0% καλό και 100% κακό.Φιλικά.
Scroll to top icon