ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2014 | 10:08

Εμμονες...

Τρωω κ τρωω συνεχεια!Οχι ποσοτητες,αλλα χαζα...Που με βρισκεις που με χανεις,ολο κατι μασουλαω κ αν δεν μασουλαω,θα το σκεφτομαι σιγουρα...Τι να κανω?Γραφτηκα γυμναστηριο μια παω,μια δεν παω,κ οταν παω δεν νιωθω οτι κανω κ πολλα...Εχω παρει μεσα σε 10 μηνες 16 κιλα!Δεν χωραω στα ρουχα μου!!!Νιωθω χαλια,νιωθω απαισια!Τι να κανωωωωωωωωω?????Μου εχει γινει εμμονη ολο αυτο κ ενας φαυλος κυκλος φαε-νιωσε τυψεις-φαε ειναι η καθημερινοτητα μου....Ολοι ξερουμε τι πρεπει να κανω,να το ραψω κ να αρχισω να κουναω τον κωλο μου,μπας κ χασω κ κανα κιλο,αλλα οι δικαιολογιες με ριχνουν κατω κ ξανα μανα τα ιδια...ΦΑΕ ΦΑΕ ΦΑΕ κ μετα:"ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ????"
3
 
 
 
 
σχόλια
βγάλε μια φωτογραφία το σώμα σου γυμνό (μπρος-πίσω) κ κόλλησε την στην πόρτα του ψυγείου, του ντουλαπιού με τις λιχουδιές κ στον καθρέφτη του μπάνιου! η πραγματηκότητα θα σε πέισει για το σωστό δρόμο!!!
Scroll to top icon