ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2014 | 13:06

Παιδιάστικες βλακείες, αλλά αυτές έχω να αντιμετωπίσω

Είναι μια κοπέλα που κάναμε κολλητή παρέα απο το πρώτο έτοςκαι το πρωτού φύγουμε για καλοκαίρι γνωρίσαμε και κάτι άλλες 2 κοπέλες απο το τμήμα μας και κάνουμε παρέα και εκτός του οτι πλέον έχει απομακρυνθεί απο μένα κ έχει κολλήσει με τη μια απο αυτές μου συμπεριφέρονται και επιθετικά. Πάμε γ καφέ μόνο τις ώρες που θέλουν εκείνες πάω να πω κάτι για την ώρα κ θεωρούν οτι το λέω επειδή δεν θέλω να πάω και όχι επειδή απλά έχω μάθημα. Ακόμα λένε οτι προτιμώ να περνάω χρόνο με το αγόρι μου παρά με αυτές ενω πολλές φορές που είχα κανονίσει ηδη με το αγόρι μου του το ακυρώνω για να πάω μαζί τους, για να μην τσατιστούν και δεν καταλαβαίνουν οτι δεν έχω μόνο αυτές σαν παρέα αλλά έχω και μια ακόμα παρέα (που φεύγουν τον χρόνο φεύγει απο το μέρος που σπουδάζω) που πρέπει να ισομοιράζω τον χρόνο. Και σήμερα πάλι είχα μάθημα 6-9 κανόνισαν 7μιση για καφέ ενω ήξεραν οτι έχω μάθημα και πήγα βιαστικά μετά το μάθημα, αυτό γίνεται πολλές φόρες ενώ ξέρουν οτι δεν μπορώ. Και μου ανακοίνωσαν οτι έχουν κανονίσει να βγούμε σαββατοκύριακο βράδυ που ξέρουν οτι είναι οι στανταρ μέρες που περνάω με τον φίλο μου και είπε (η κοπελα που κάναμε παρέα απο 1ο έτος) οτι κάθε δικαιολογία είναι μαλακία εκτός οικονομικού λόγου.
1
 
 
 
 
σχόλια
θα σου πω εγώ κουκλάκι μου γιατί φέρονται έτσι.. να υποθέσω οτι δεν έχει καμία τους σχέση?!!σε ζηλεύουνε.. οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές κ σου φέρονται έτσι γιατί εσύ ή είσαι ή περνάς καλύτερα απο αυτές ή κ τα 2for sure ;)
Scroll to top icon