Κουβέλης: Οι εκλογές θα είναι λυτρωτικές

Κουβέλης: Οι εκλογές θα είναι λυτρωτικές Facebook Twitter
3

Λυτρωτικές για την κοινωνία, χαρακτηρίζει ο Φώτης Κουβέλης τυχόν πρόωρες εκλογές, ξεκαθαρίζοντας έτσι και τη θέση του στις επικείμενες ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

«Κατά την πορεία των πραγμάτων δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας», εκτίμησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, στον ΣΚΑΪ, ενώ επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Θέλουμε να πορευτεί η χώρα σε εκλογές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι οι εθνικές κάλπες «θα λειτουργήσουν λυτρωτικά για την κοινωνία», καθώς όπως είπε, «είναι αρνητικό να πορεύεται η χώρα και με αυτή την πόλωση».

Επίσης χαρακτήρισε απαράδεκτες τις παρεμβάσεις των Ευρωπάιων και τόνισε ότι «το εμφυλιοπολεμικό κλίμα δεν εξυπηρετεί την ίδια τη χώρα».

Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε απαράδεκτη και την προχθεσινή παρέμβαση του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τελικά αυτός ο Κουβέλης είναι τραγελαφικός. Την μία δίνει έμμεσο σήμα στους βουλευτές του να ψηφίσουν πρόεδρο αλλά μετά γυρνάει και λέει ότι και οι εκλογές καλές είναι. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει...
Πολύ σωστά τα λέει ο σύντροφος Κουβέλης που πάντα εκτιμούσαμε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σκέψη και τον πολιτικό του πολιτισμό. Πάντα.Η δε παρέμβαση Στουρνάρα απαράδεκτη, όσο και η μη παρέμβαση Προβόπουλου στο παρελθόν.