ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2014 | 03:17

πόσο ακόμα?

Τα έχω με την κοπέλα μου (20 χρονων και οι 2) εδώ και 1,5 χρόνο παρόλα αυτά δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε σεξ(παρθένα αυτή) ακόμα διότι δεν της βγαίνει (την μια ντρέπεται την άλλη φοβάται και την άλλη δε έχει όρεξη). Έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές αλλά τίποτα. Ε κείνη μου λέει ότι δεν είναι κάτι για το οποίο φταίω εγώ απλά θέλει χρόνο . Αλλα ρε παιδιά πως να το κάνουμε δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα αρχιζουν και μπαίνουν αμφιβολίες του στιλ μήπως δεν της αρέσω, μήπως δεν με θέλει . Έχω ζητήσει συμβουλές φίλων και πραγματικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά όμως το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μένουμε στα προκαταρκτικά και μια φορά μόνο προσπάθησα να μπω αλλά πονούσε και μ είπε πως θέλει να σταματήσω... Πραγματικά δεν αντέχω άλλο αυτό το πράγμα, την θέλω τόσο πολύ αλλά μετά απο τόσο καιρό αισθανομαι ότι δεν ισχύει το ίδιο και για αυτή. Έχω απελπιστεί! πόσο ακόμα να περιμένω και να προσπαθώ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι κάνει τη κοπέλα να μπλοκάρει. Μια περίπτωση είναι να είναι σφιγμένη απ'το στρές. Για να εκτονωθεί αυτό θα πρότεινα συνεχίσετε τα προκταρκτικά αλλά χωρίς να υπάρχει ηπροσδοκία του σεξ (και το άγχος που τη συνοδεύει). Κάποια στιγμή θα νιώσει και η ίδια την ανάγκη να προχωρήσει. Υπάρχει και η περίπτωση να είναι ασέξουαλ και εκεί δε μπορείς να κάνεις και πολλά, μάλλον θα πρέπει ο καθένας να πάρει το δρόμο του.
Φοβάμαι ότι πρέπει να εστιάσεις στο να μάθεις τον πραγματικό λόγο της ''φοβίας'' της και της άρνησής της. Κάποιες φορές αυτό που λέγεται δεν είναι και αυτό που πραγματικά είναι: λ.χ. μπορεί η κοπέλα να μη θέλει να ολοκληρώσει για να παντρευτεί παρθένα (λέμε τώρα ένα παράδειγμα), ή μπορεί να μην θέλει να το κάνει λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Εάν δεν υπάρχει περίπτωση κολλημάτων εγκεφαλικών όπως αυτά που προανέφερα, και επειδή δεν νομίζω ότι δεν της αρέσεις (μετά από 1,5 χρόνο νομίζω ότι δε θα συμμετείχε καν στις προσπάθειες), πάρε το πιο χαλαρά, μην το ξαναναφέρεις καθόλου και κάνε μία ''προσπάθεια'' στο άσχετο και εφόσον έχεις δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon