Με τη Ν.Δ. τελικά η Άντζελα Γκερέκου

Με τη Ν.Δ. τελικά η Άντζελα Γκερέκου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
11

Με τη Ν.Δ. θα είναι τελικά υποψήφια στην Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την πλευρά Βενιζέλου όταν κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες περί προσέγγισης της από τον Αντ. Σαμαρά.

Η κ. Γκερέκου εξέδωσε ανακοίνωση για να γνωστοποιήσει την απόφαση της.

Η ανακοίνωση της Α. Γκερέκου

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα.

Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Αισθανομαι λιγοα ασχημα,διοτι στο προηγηθεν σχολιο μου ισως να αδικησα λιγο την κα.Γκερεκου,παραλειποντας να αναφερω το σημαντικοτερο προσον της.Το αλαθητο ενστικτο της και ο "πραγματισμος"της.Οι διαχρονικα ορθες επιλογες "ζωης" τις οποιες εκανε παντοτε το αποδεικνυουν.Τοσο στον πολιτικο,οσο και στον προσωπικο τομεα.Η πορεια της απο το "Κοριτσι της Μανης" ως την πολιτικη,απο τον Γιωργο Βαρδινογιαννη ως τον Τολη Βοσκοπουλο(με διαφορους ενδιαφεροντες ενδιαμεσους σταθμους),και απο το ΠΑΣΟΚ ως τη ΝΔ,ειναιχαρακτηριστικη. Πριν,παντως,βιαστουν καποιοι να "διαγνωσουν" καποιον "κοινο παρανομαστη",καποιον συγκεκριμενο "καταλυτη" στην διαδικασια ληψης των αποφασεων της,παρακαλω να ενθυμουνται οτι : " Honi suit qui mal y pense" !
«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα.......θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.»H "ξανθη αγαπημενη Παναγια" της πολιτικης δεν εξεπληξε με τις δηλωσεις της.Με λιγο πιο "κλισε" δηλωσεις "πεθαινεις"!Ουτε μια στοιχειωδης(εστω και υποκριτικη...) κουβεντα περι -δηθεν-"ιδεολογικων και πολιτικων" διαφωνιων οι οποιες την οδηγησν να εγκαταλειψει,και μαλιστα στο "παρα πεντε",το κομμα το οποιο την ανεδειξε,για να αναζητησει σε αλλη,σιγουρη και στοργικη, αγκαλια την "θαλπωρη" της βουλευτικης εδραςΚαθε πολιτης θα κρινει την αποφαση της κας Γκερεκου "κατα το δοκουν".Προσωπικα μου ηταν,και εξακολουθει να μου ειναι,τελειως αδιαφορο με ποιο κομμα θα πολιτευθει η κα Γκερεκου.Ομως δεν μπορω παρα να θυμηθω μια λαικη ρηση,η οποια νομιζω οτι εδω "ταιριαζει γαντι".""Οταν ενα καραβι αρχιζει να βουλιαζει,οι πρωτοι που το εγκαταλειπουν ειναι τα ποντικια"".
Τη Δευτέρα η κυρία Γκερέκου της μιλούσε για την καθαρή και υπεύθυνη στάση που πάντα είχε απέναντι στους συμπολίτες της ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα της με το ΠΑΣΟΚ! Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις...
Το λαθος ειναι συνηθεστατο.Το διαπραττουν,αλλωστε, συχνοτατα δημοσιογραφοι και πολιτικοι ομιλουντες "απο τηλεοπτικο βημα.Οι οποιοι,φυσικα,"δεν παιρνουν χαμπαρι" που τους το υποδεικνυουν συχνα καποιοι τριτοι,και το ξανακανουν ,και μαλιστα με ανεση !Εμεις ,ομως,ειμαστε απλοι πολιτες.Και,ως εκ τουτου,μπορουμε,και οφειλουμε, να διατηρησουμε αυτα που εχουν προ πολλου εκουσιως απεμπολησει οι ανηκοντες στην "συνομοταξια" των "δημοσιογραφων-πολιτικων".Τον σεβασμο προς το εαυτο μας,προς την ελληνικη γλωσσα,και προς τα ιερα ιστορικα κειμενα,οπως τα Ευαγγελια.Δεν υπαρχει καμμια ρηση του Ιησου Χριστου "πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις"Η φραση,αλλωστε,δεν βγαζει κανενα νοημα.Η ορθη φραση,την οποια απηυθηνε ο Ιησους προς τον Πετρο,οταν ο τελευταιος του ειπε οτι δεν θα τον απαρνηθει ποτε ,και σημαινει :" Αυτη την νυχτα,και πριν λαλησει ο κοκκορας(πριν,δηλαδη,ξημερωσει)θα με εχεις αρνηθει τρεις φορες" , ηταν:."".....εφη αυτω ο Ιησους αμην λεγω σοι οτι εν ταυτη τη νυκτι πριν αλεκτορα φωνησαι τρις απαρνηση με".""Κατα Ματθαιον,26-34.
Θα φανεί στις κάλπ(τσ)ες πόσο γελάει, μη ξεχνάς τον μπουμπούκο και τ΄άλλα μπουμπούκια, μέχρι υπουργοί έγιναν.Ο κόσμος είναι ο ορισμός της παράνοιας.