ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2015 | 02:08

Κοπελα ετων 25

Ενω ειμαι απο τα ατομα που δεν κοιταζουν μονο την εξωτερικη εμφανιση και στις φιλικες και στις ερωτικες σχεσεις μου, παντα εχω την ανασφαλεια οτι αν εγω δεν ειμαι ωραια εμφανισιακα οι αλλοι ειδικα οσον αφορα τις ερωτικες σχεσεις δεν θα γυρισουν να με κοιταξουν...Το προβλημα μου συνδεεται περισσοτερο με τα κιλα μιας και στην εφηβεια ειχα πολλα παραπανω κιλα, τα οποια τα εχασα για καποιο καιρο οταν σπουδαζα και τωρα δεν ειμαι τοσο παχουλη οπως ημουν παλια αλλα κατι παραπανω κιλακια τα εχω..Αυτο εχει σαν αποτελεσμα αν τυχει να μου αρεσει καποιος που ειναι πιο αδυνατος απο μενα αμεσως να πω στον εαυτο μου "σιγα μην γυρισει αυτος ποτε να κοταξει εσενα, μπορει να βρει ποσες που ειναι πιο αδυνατες"..Και ακομα και οταν συμβαινει καποιος πιο αδυνατος απο μενα να δειξει ενδιαφερον, η πρωτη μου σκεψη παντα ειναι οτι σιγουρα με βλεπει μονο φιλικα..Εχω τοσο πολυ συνδεσει στο μυαλο μου την εξωτερικη εμφανιση (τα κιλα δηλαδη) με το επιπεδο αρεστοτητας στο αλλο φυλο και δεν ξερω τι να κανω..Εχω προσπαθησει απειρες φορες να αλλαξω τροπο σκεψης αλλα τιποτα..εκει το ρημαδι το μυαλο κολλημενο εκει..ισως και να φταιει το γεγονος οτι οποιες σχεσεις ειχα με αντρες, τις ειχα οταν ημουν στα αδυνατα μου..Και το χειροτερο ειναι οτι οταν παει να γινει κατι με καποιον πιο αδυνατο απο μενα και τελικα δεν γινεται, παντα το αποδιδω στα κιλα, λεω οκ με βρισκει ευχαριστη σαν χαρακτηρα κτλ αλλα με αυτα τα κιλα τι περιμενα να γινει?.."Θα θελα να ακουσω οσο περισσοτερες γνωμες γινεται επι του θεματος οχι μονο για μενα αλλα γιατι πιστευω ειναι ενα θεμα που βασανιζει πολυ κοσμο και ειδικα γυναικες οποτε σχολιαστε ελευθερα!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το "πρόβλημα" σου κλασικό, αιώνιο, το οποίο δυστυχώς δεν αφορά μόνο γυναίκες σαν εσένα (με παραπανίσια κιλάκια όπως λες) αλλά και σχετικά αδύνατες. Όλες τρωγόμαστε...Ένα πρώτο βήμα είναι να προσπαθησεις να γεμίσεις τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση. Ξεκίνα σωστή διατροφή (όχι δίαιτα)και άσκηση. Αυτά τα δύο κάνουν θαύματα!!!Και υιοθέτησε τα ως τρόπο ζωής.Έχασες κιλά στο παρελθόν. Μπορείς και τώρα αν θέλεις.Κάνε κάποιο άθλημα, χορό, δημιουργική τέχνη.Ο,τιδήποτε που θα σου αρέσει, θα σε ενεργοποιεί και θα σου δίνει χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα σου.Πίστεψε έχω δει γυναίκες χοντρές να ελκύουν άντρες μόνο και μόνο με την αυτοπεποίθηση τους. Μπορείς επίσης να κάνεις μικρές αλλαγές. Ρούχα που σε κολακεύουν, μαλλιά, ένα καινούργιο άρωμα.Όσο για τους άντρες μην αγχώνεσαι. Πάντα θα υπάρχει αυτός που θα γουστάρει. Και να θυμάσαι πως μπορεί πολλοί να "πέφτουν" με την εμφάνιση αλλά μένουν μαζί σου με τον χαρακτήρα.Όλα είναι μέσα στο μυαλό σου και απλά χρειάζεται χρόνος μέχρι να συνειδητοποιήσεις την ομορφιά σου.Φρόντισε εσύ να είσαι κοινωνική, να περνάς καλά και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon