ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2015 | 01:24

Κριμα

Ειμαι απο το Σεπτεμβρη Αγγλια και ολα μια χαρα με το πανεπιστημιο και τα μαθηματα. Αλλα οι Αγγλοι( ηλικιας 18 με 30 περιπου) ειναι γλοιωδεις βρε παιδι μου! Δε ξερω πως να τους περιγραψω και να ειμαι και ευγενικη ταυτοχρονα. Οπως τους εχετε δει στις φωτογραφιες που πηγαινουν το καλοκαιρι Ελλαδα κι Ισπανια, ετσι ακριβως κανουν και εδω περα το σκ.Δεν ειναι απλα οτι πινουν και μεθανε, ξεφτιλιζονται με διαφορα που κανουνε. Και οσους εχω γνωρισει στο πανεπιστημιο τους νοιαζει μονο ''να περασουν καλα'' και γενικα θεωρω οτι ειναι ανωριμοι σε πολλα θεματα, δεν νιωθουν εννοιες οπως ζεστασια, φροντιδα, ερωτας, αγαπη, τα βλεπουν ολα πολυ φλατ, δεν ειναι καθολου συναισθηματικοι, δεν συνδεονται.Κριμα, μ'αρεσει που περιμενα οτι ισως να εβρισκα ΕΝΑΝ ανθρωπο να ειμαστε μαζι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι Αγγλία 5.5 χρόνια και απλά δεν μπορώ να κολλησω με αγγλους. Μόνο ένα δυο εχω γνωρισει σχετικά νορμαλ αλλά και αυτοι... αμα πιουνε γ* τα. Οπότε κράτα επαφές με Αγγλους για τα τυπικά (καφες- lunch κτλ) και κάνε παρέα με άλλους λαούς! Στην Αγγλία έχει τα πάντα όλα!! Εγώ προσωπικά κάνω παρέα με Ελληνες και Κυπριους επειδή έτυχε αρά στο παρελθον εκανα και με Ινδους (από αυτους που δεν είναι κολλημενοι βασικα), Νορβηγους, Λετονους, Τουρκους αφου είχα ευκαιρίες από το πανεπιστήμιο. Ειδικά με Τουρκους πιστεύω ταιριάζουμε πάρα πολυ- αρκεί να μην πέσουμε σε εθνικιστές! Αυτά :)
Scroll to top icon