ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2015 | 11:42

Γιατι σε "ξεκοψα" μανα,,

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΝΑ?γιατι σε εχω ξεκοψει και σου μιλαω χριστουγεννα και πασχα..?-γιατι φωναζες και ουρλιαζες αν εσπαγα ενα ποτηρι-γιατι ηθελες παντα να περναει το δικο σου κι ας ειχες αδικο(που μεταξυ μας ποτε δεν παραδεχτηκες οτι ειχες αδικο-γιατι ελεγες ψεμματα συνεχεια σε μενα και σε ολο τον κοσμο για το παιξεις καλη μανα-γιατι μεχρι τα 14 με χτυπουσες ακομα και με την ζωνη σου καθε φορα που τσακονομασταν η δεν εφερνα σπιτι καλους βαθμους-γιατι ελεγες οτι σε ζηλευα-γιατι ερχοσουν σχολειο να με παρεις ντυμενη σαν να πηγαινες στα καλλιστεια και με ντροπιαζες-γιατι εψαχνες τα πραγματα μου -γιατι δεν μ αφησες να παω ουτε σε ενα παρτυ πριν τα 18-γιατι μου ελεγες συνεχεια οτι παχυνα και τωρα εχω τρομερο κομπλεξ με το σωμα μου-γιατι ποτε δεν μου ειπεσ συγνωμη-γιατι απο τοτε που καταλαβες οτι δεν μπορεις να με εχεις οταν με χρειαζεσαι δεν με πηρες ουτε ενα τηλεφωνο να μου πεις χρονια πολλα στην γιορτη μου-γιατι ενιωσα οτι ποτε δεν με αγαπησες ανευ ορων-γιατι αν δεν εκανα το δικο σου ημουν αχρηστη,αντικοινωνικη,αντιδραστικια,υστερικια-γιατι οποια αποψη η οποια επιλογη εκτος των δικων σου ειναι λανθασμενη-γιατι φταινε μονο οι αλλοι ποτε εσυ-γιατι οτι καλο εχω κανει στην ζωη μου νομιζεις οτι το χρωσταω σε εσενα και στην διαπαιδαγωγηση σου-γιατι οταν αντρας τολμησε να σηκωσει το χερι του επανω μου ειπες "καλα να παθεις"-γιατι οταν μπηκαν σπιτι μου και με κλεψανε παλι ειπες "καλα να παθεις"-γιατι τσακωθηκες με την αδερφη σου επδ ηρθε σπιτι σου να σε δει χωρις να τις εχεις κανει προσκληση-γιατι ακομα και στην μεγαλυτερη σου μαλακια βρηκες δικαιολογια αν λοιπον ολα αυτα δεν σε πεισανε..και παιρνεις ακομα τηλεφωνο την αδερφη μου με παραπονο να την ρωτησεις γιατι δεν σε παιρνω ΕΓΩ τηλεφωνο..να μου το πεις για να σου πω και αλλα εχει ακομα πολλα η λιστα μου..δεν σε μισω..αλλα τετοιους ανθρωπους δεν τους θελω στην ζωη μου,ακομα και αν δυστυχως,ειναι αυτοι οι ανθρωποι που την δωσαν..
1
 
 
 
 
σχόλια
να μην κλαις να χαμογελας. . κ ασε καπου εκει μια τυπικη θεση για κεινη. προχωρα!ειμαι 27 ειχα τα ιδια προβληματα κ εγω κ πολλα αλλα που με κυνηγουσαν. ηρθε φαση που τα συζητησαμε παραδεχτηκε τα λαθη της κ εχουμε φυσιολογικη σχεση . !!
Scroll to top icon