Οφθαλμίατρος συνελήφθη για «φακελάκι»

Οφθαλμίατρος συνελήφθη για «φακελάκι» Facebook Twitter
2

Για δωροδοκία συνελήφθη χειρούργος οφθαλμίατρος Γενικού Νοσοκομείου της Ηπείρου, ο οποίος φέρεται να ζήτησε και να έλαβε φακελάκι 200 ευρώ.

Εις βάρος του 46χρονου που είναι χειρουργός-οφθαλμίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηπείρου, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Η σύλληψη έγινε μετά από διερεύνηση καταγγελίας ημεδαπού σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός είχε απαιτήσει και λάβει, τον περασμένο Οκτώβριο, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για να προβεί σε χειρουργική επέμβαση (καταρράκτη) στον 84χρονο πατέρα του.

Ο γιατρός κατηγορείται ότι ζήτησε και πάλι το ίδιο ποσό όταν χρειάστηκε ο 84χρονος να προβεί σε νέα οφθαλμολογική επέμβαση.

Στο ραντεβού όμως ήταν παρούσα και η αστυνομία η οποία επενέβη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Επειδή κάποιοι συνηθίζουν να τους δικαιολογούν λέγοντας πως δεν είναι ο κανόνας αυτός αλλά πρόκειται για μενμονωμένα περιστατικά,ας φρεσκάρουμε λίγο την ετοιμολογία των λέξεων μεμονωμένος, -η, -ο μοναδικός, που παρουσιάζεται μόνο μία φορά μεμονωμένο περιστατικό
Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Και σε συγγενή μου ζήτησαν, πάνω από 200 ευρώ (τώρα ακριβώς δεν θυμάμαι). Στο Λαϊκό Νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση. Ο ασθενής δεν ήθελε ώμος να το καταγγείλει, και τα πλήρωσε (φοβόταν).