Στοιχήματα για την γραβάτα Τσίπρα και Βαρουφάκη

Στοιχήματα για την γραβάτα Τσίπρα και Βαρουφάκη Facebook Twitter
φωτό: SOOC
3

Στο στοίχημα παίζεται πλέον το ενδεχόμενο να φορέσουν γραβάτα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης.

Η εταιρεία στοιχημάτων Playbet συμπεριέλαβε στην στοιχηματική κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ το dress code του ΣΥΡΙΖΑ δύο διαφορετικά στοιχήματα:"Θα Φορέσει Γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στο 2015;" και "Ποιος θα φορέσει γραβάτα τις περισσότερες φορές μέσα στο 2015"(Βαρουφάκης ή Τσίπρας).

 

Η περίπτωση ο Έλληνας πρωθυπουργός να μη φορέσει γραβάτα μέχρι το τέλος Μαΐου θεωρείται σχεδόν σίγουρη γι' αυτό και η απόδοση στη συγκεκριμένη επιλογή είναι στο 1,09. Δηλαδή, δίνει 9 λεπτά κέρδος για κάθε ευρώ που ποντάρει κάποιος. Αντίθετα, το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να παραμείνει μέχρι τέλους πιστός στις "χαλαρές" στιλιστικές του επιλογές είναι στο 6,17 κάτι που σημαίνει πως σε ποντάρισμα 10 ευρώ, το κέρδος φτάνει τα €61,7.

 

Το δεύτερο στοίχημα παίζεται μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών και αφορά στο "Ποιος θα φορέσει γραβάτα τις περισσότερες φορές μέσα στο 2015". Στην περίπτωση που δεν βάλει ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Βαρουφάκης, ή την επιλέξουν τον ίδιο αριθμό δημοσίων εμφανίσεων, η απόδοση φτάνει το 1,54 . Αν κάποιος από τους δύο βάλει γραβάτα έστω και μία φορά περισσότερη, δίνει απόδοση 4,63.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια