ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2015 | 21:29

Η συνάδελφος και η φωτογραφία

Μου άρεσε μία κοπέλα εδώ και μήνες στη δουλειά, επειδή είναι έξυπνη, γλυκιά, με χιούμορ και όμορφο χαμόγελο. Τρώγαμε συχνά πυκνά με κάτι άλλους συναδέλφους και άρχιζα τα τη γνωρίζω καλύτερα, είχαμε κοινά ενδιαφέροντα και αποφάσισα να πάρω το θάρρος αν και είμαι ντροπαλός να της ζητήσω το τηλέφωνό της. Καλά, περιττό να σας πω ότι όταν μου το έδωσε πέταξα από τη χαρά μου! Τα τελευταία 2 έτη είχα αφοσιωθεί πολύ στη δουλειά μου και δεν είχα κάνει κίνηση να βγω με κοπέλα. Ποιό είναι το πρόβλημα θα μου πείτε.. Της έστειλα απόψε αν θα ήθελε αύριο βράδυ να βγαίναμε οι δυο μας για ποτό και μου απάντησε..στέλνοντας μου ένα κοντινό πλάνο από τα γεννητικά της όργανα και γράφοντάς μου ''έλα να μου το γ...σεις, γιατί να χάνουμε χρόνο σε ποτά, ξέρω και ξέρεις ότι αυτό θες'' και μετά τη διεύθυνσή της.. Μήπως λείπω καιρό από την ''αγορά'' και με ξάφνιασε η αντίδρασή της; Και ρωτώ, τι κάνει κανείς, πάει σπίτι της, ή δεν ξαναασχολείται; Και είχα αρχίσει να την πατάω μαζί της!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ όπως το διάβασα ξενέρωσα αλλά το θέμα είναι τι ψάχνεις εσύ.Αν ήμουν στην θέση σου πάντως θα πήγαινα σπίτι της μόνο αν ήθελα κάτι εφήμερο γιατί για σχέση δεν φαίνεται να κάνει η κοπέλα.
Scroll to top icon