Μια art πορνοταινία με την Miley Cyrus

Μια art πορνοταινία με την Miley Cyrus Facebook Twitter
3

Ένα ερωτικό φιλμ με πρωταγωνίστρια την 22χρονη Miley Cyrus θα κάνει πρεμιέρα φέτος στο Φεστιβάλ Πορνό της Νέας Υόρκης. Η ταινία είναι μια ολοκληρωμένη βερσιόν του μικρού μήκους φιλμ με τίτλο "Tongue Tied" που σκηνοθέτησε ο Quentin Jones. Προβλήθηκε για πρώτη φορά για το site μόδας Nowness και στην συνέχεια παιζόταν στο βάθος της σκηνής στις οθόνες κατά την διάρκεια των συναυλιών της γνωστής τραγουδίστριας. Η κανονική βερσιόν θα παιχτεί στην έναρξη του φεστιβάλ στις 27 Φεβρουαρίου. 

Η Sarah Nicole Prickette, αρχισυντάκτρια του περιοδικού ADULT που είδε το φιλμ, δήλωσε: "Η Miley Cyrus φοράει τον σαδομαζοχισμό στα ελαφριά. Και κυριολεκτικά. Τραβάει από τα μαλλιά τον ορισμό της διαστροφής, κάνοντας την ποπ. Στην σκηνή, καβαλάει ένα τεράστιο hot dog και χαμογελάει ειρωνικά σαν ένα κορίτσι που φωνάζει πιο δυνατά στο παιχνίδι του "πέους". Θα μπορούσε να σταματήσει βασικά αν ήθελε.... αλλά δεν θέλει. Φοράει τα λάτεξ της σαν να μασκαρεύεται για τις απόκριες: 'Είμαι μια σέξι Miley Cyrys! Τι είσαι εσύ;'"

Εδώ το βίντεο "Tongue tied":

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
ρε μεγαλο κακο που εχει κανει η ντισνει!ολες πρεπει να τρωνε τρελο λουκι για να ξεκολλησουν τη ρετσινια της γλυκιας,σεμνης virgin πριγκιπισσας,και περνανε τα επομενα 5 χρονια της καριερας τους με σαδομαζοχιστικες μποτες,δικτυωτα,τη γλωσσα οξω και κυνηγωντας παπαρατσο να πιασει τυχαια το πιρσινγκ στην κλειτοριδα τους.ηρεμηστε κοριτσια ειστε σεξουαλικες και απελευθερωμενες,βγαλτε κανα χιτακι της προκοπης τωρα