Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας στην Τζαμάικα με νομοθεσία που ψηφίστηκε από τα δύο Σώματα του Κοινοβουλίου της χώρας. Οι τζαμαικανοί θα μπορούν πλέον να καλλιεργούν μέχρι 5 φυτά σε έναν ενιαίο χώρο, χωρίς να κινδυνεύουν με σύλληψη. Η νομιμοποίηση "πέρασε" για θρησκευτικούς, φαρμακευτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.
Σύμφωνα με το νέο νόμο η κατοχή του ναρκωτικού σε ποσότητα μέχρι δύο ουγγιές θα γίνει μικροαστικό αδίκημα και δεν θα έχει πλέον καμία επίπτωση στο ποινικό μητρώο ενώ οι οπαδοί της θρησκείας Ρασταφάρι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ναρκωτικού ελεύθερα για μυστηριακούς σκοπούς.
Οι τουρίστες θα είναι επίσης σε θέση να υποβάλουν αίτηση για άδεια που θα τους επιτρέπει να αγοράζουν μικρές ποσότητες του ναρκωτικού.
Διεθνή /
Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Το Mounjaro δεν είναι απλά ένα φάρμακο που αδυνατίζει: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε

ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Katy Perry: «Μετανιώνω για το δημόσιο θέαμα» της διαστημικής αποστολής Blue Origin

Το φίδι λαφιάτης εκτός από ακίνδυνο είναι και χρήσιμο

Tο ιστορικό παρεκκλήσι του Προφήτη Ελισσαίου στου Ψυρρή: Ο μικρός ναός όπου έψαλλε ο Παπαδιαμάντης

σχόλια