ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2015 | 13:22

κονδυλωματα

Θελω να βρειτε τη θεραπεια για τα κονδυλωματα γιατι δε γεννηθηκα για να ζω ηλεκτοπληξιες ανα τακτα χρονικα διαστηματα,γιατι εχω κ αλλα πραγματα ν ασχοληθω και σκεφτομαι μονο αυτο γιατι θελω να κανω ερωτα χωρις να φοβαμαι οτι παιρνω καποιον στο λαιμο μου γιατι δε θελω να μ απορριπτουν γι αυτο γτ παντα επαιρνα προφυλαξεις,εμβολιαζομουν και ετρεχα σε γιατρους να αποφυγω μια πιθανη μεταδοση γιατι κολλησα και γιατι μου τη δινει ρε γαμωτοοοοοο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο γιατρος μου λεει οτι ο μισος πλυθησμος εχει και δεν εχει ιδεα.Στους ανδρες δεν φαινεται και βεβαια το βαρος το φερουμε εμεις να εξεταζομαστε και οταν δειξει κατι ειμαστε οι γυναικες οι χλαμιδιαρες οι σιχαμενες που εχω διαβασει εδω μεσα να χαρακτηριζονται απο διαφορους "καθαρους".Ξεκινηστε να εξεταζεστε λοιπον και εσεις πριν το παιξετε επιβητορες.Κραξτε ελευθερα αλλοστε μερικοι γι αυτο μπαινετε και μονο αν κρινω απο τα πρωτα σχολια (και μαλιστα ανωνυμα).
Scroll to top icon