ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2015 | 16:33

Να το τολμησω...;

Ειμαι 19 χρονων κοριτσι και θελω να γινω ηθοποιος!Ενταχθηκα σε μια θεατρικη ομαδα και ειμαι ευγνωμων που μου δοθηκε αυτη ευκαιρια, αλλα το προβλημα μου ειναι αλλο οτι το προφιλ μου ειναι απαισιο, δηλαδη εχω χαλια μυτη μεγαλη και λιγο στραβη!Θα μου πειτε που κολλαει αυτο καταλαβαινω οτι το ταλεντο μετραει περισσοτερο, αλλα και εμφανιση ειναι μια απο της προυποθεσεις που χρειαζεται να πληρειςσ'αυτο το επαγγελμα!Και εκτος απο την καριερα ειναι και η ερωτικη ζωη, μπορει καποιους αν οχι σ'ολους να τους απωθει η μυτη μου!Και το ερωτημα που τιθεται ειναι το εξης: ο οικογενειακος μου περιγυρος θα ειναι θετικος στο να κανω ρινοπλαστικη ή θα καταδικασουν αυτη μου την αποφαση;Αν καποιος απο εσας εχει υποβληθει σ'αυτη την εγχειρηση μπορει να εκφρασει την γνωμη του αν ειναι επιπονη ή αν τα αποτελεσματα ειναι ικανοποιητικα!Σας ευχριστω εκ των προτερων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εκανα εγω,και αξιζε.Μην περιμενεις βεβαια οτι η μυτη θα σου φτιαξει την καριερα,υπαρχουν ηθοποιοι με γαμψες μυτες και εκατονταδες wannabe ηθοποιοι που δεν προκειται να σταυρωσουν δουλεια με γαλλικες.Ο χωρος γενικα ειναι τοσο κορεσμενος ,καθως ολοι στην ηλικια σου,αμα γουσταρουν και λιγο τις τεχνες ηθοποιοι θελουν να γινουν που καλυτερα να απολαυσεις το ερασιτεχνικο κομματι και να βιοποριζεσαι καπως αλλιως. Εγω την εκανα για να νιωσω καλυτερα,και επειδη πετυχε μου μειωσε μακραν το αγχος που μου δημιουργουσε - αλλα σημειωση ειχα ατομα της οικογενειας να μου το προτεινουν χωρις να ζητησω τη γνωμη τους απο μικροτερη ηλικια,οποτε προφανως ηταν θετικοι.Κατα τ αλλα εχω φιλες με μεγαλουτσικες/ασυνηθιστες μυτες ,ωραιες κοπελες γενικοτερα,που εχουν μια χαρα γκομενους.Οποτε αν θες εσυ να βλεπεις κατι που σου αρεσει στον καθρεφτη καν το,αλλα μην περιμενεις οτι αυτο θα σε προωθησει στη ζωη ντε και καλα.
Scroll to top icon