ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2012 | 16:06

Τον παραταω ή το παλευω;;

Εχουμε βγει συνολικα 6 φορες τα τελευταια σαββατοκυριακα(δεν εχουμε προχωρησει σε κατι παραπανω) Κι αυτο που με προβληματιζει ειναι,πως γινεται να λεει πως του αρεσω πως περναει ωραια μαζι μου και τις καθημερινες να μου μιλαει ελαχιστα; Δεν μαρεσει αυτη η κατασταση,θελω να υπαρχει επικοινωνια,να αναπτυχθει οικειοτητα μεταξυ μας! Κι αυτο δεν προκειται να γινει με μια εξοδο την εβδομαδα. Θελω να λυσω το θεμα πριν κολλησω μαζι του και ειναι αργα! Ειναι σιγουρα καλυτερος απο τους δυο τελευταιους πρωην μου αλλα και παλι..κατι λειπει !
2
 
 
 
 
σχόλια
μου εχουν κατι τετοια και απλα ο τυπος ηθελε φλου πραγματα..οποτε μπορει εκεινος,οποτε θελει και αν θελει..το θεμα δεν παει ετσι ομως...αμα θελει κατι αλλο απο απλο παιχνιδι πρεπει να γινονται σεβαστες οι 2 πλευρες...εσενα γενικα σαν εντυπωση τι σου δινει?τι δειχνει να θελει πραγματικα?απλα αν ειναι ετσι οπως τα λες σαν τριτη θεωρω οτι θελει κατι φλου..
Scroll to top icon