Πρώην σύζυγος «κάρφωσε» γιατρό στο ΣΔΟΕ

Πρώην σύζυγος «κάρφωσε» γιατρό στο ΣΔΟΕ Facebook Twitter
4

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ έχει πλέον πρώην διευθυντής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου της Έδεσσας τον οποίο «κάρφωσε» στο ΣΔΟΕ η πρώην σύζυγός του μετά το χωρισμό και τη σχέση εκείνου με μία νοσοκόμα.

Παρότι ο γιατρός δήλωσε  καθαρά εισοδήματα της τάξης των 30.000 ευρώ το χρόνο,  βρέθηκε να έχει περιουσία κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπήρχε και κοινός λογαριασμός μαζί με τη νοσοκόμα.


Η πρώην σύζυγος είχε δώσει αρχικά χειρόγραφες σημειώσεις του ορθοπεδικού γιατρού από τις οποίες προέκυπταν οι παράνομες συναλλαγές με εταιρείες προμήθειας ορθοπεδικών υλικών. Από τις προμήθειες αυτές βρέθηκαν σημαντικές καταθέσεις.

Σύμφωνα δε με το «Εθνος»,  ο γιατρός αγόραζε και πουλούσε ακίνητα, μέσω off shore εταιρειών με έδρα την Κύπρο, σε συνεργασία με συγγενικά του πρόσωπα, ενώ η νοσοκόμα και σύντροφός του εμφανιζόταν ως αντιπρόεδρος ξενοδοχειακής και εμπορικής ανώνυμης εταιρείας.

Στον γιατρό αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Να ελεγχθούν τα οικονομικά του γιατρού και της νυν συντρόφου του νοσοκόμας, αλλά να ελεγχθούν επίσης και τα οικονομικά της πρώην συζύγου για να διαπιστωθεί εάν έζησε κι αυτή μεγάλη ζωή με τα μαύρα έσοδα του τότε συζύγου της. Γιατί αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θεωρείται κι αυτή συνένοχη επειδή δεν το κατήγγειλε τότε, αλλά σήμερα.