ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2015 | 16:13

Αίσχος

http://www.lifo.gr/now/greece/62896 Μόνο αυτό. Κάνουν όλα όσα κοροϊδεύουν. Τελικά δεν θα γιατρευτεί ποτέ το μυαλό μας. Είμαστε μια μάζα και πηγαινοερχόμαστε όπου μας σέρνουν. Τσάμπα πήγε ρε γαμώτο το παιδί. Τσάμπα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι θέμα το πώς το βλέπει κανείς Ανώνυμε 19:17. Αν νομίζεις ότι έχω μπλέξει τα μπούτια μου τότε δεν έχω σκοπό να σου αλλάξω την άποψη σου. Βέβαια κατά την δική μου άποψη αυτό το τσίρκο δεν βγάζει πουθενά. Ότι και να κάνουν δεν θα τον φέρουν πίσω. Σε ολους ήταν γνωστό τι γινότανε. Και δεν αντιδρούσανε. Η όλη αντίδραση έκφρασης του θυμού τους είναι η ίδια αρχή του τραμπουκισού. Εκφράζω βίαια την καταπιεσμένη μου άποψη. Αν θέλανε λύση θα πληρώνανε μαζί όλοι έναν μεγαλοδικηγόρο να πάει την υπόθεση σε τέτοιο σημείο που να υπάρξουν κυρώσεις σε όλους όσους ενεπλάκησαν. Επίσης όλοι αυτοί αντί να αντιδρούνε με την πρόκληση φόβου σε όσους φταίξανε με την αδιαφορία τους (συμπεριλαμβανομένων και των ίδιων) θα μπορούσαν να κινητοποιθούν οργανωμένα στο να γίνουν σύλλογοι σε σχολεία με δωρεάν επαγγελματική υποστήριξη αυτών των παιδιών. Ένα παράδειγμα μόνο. Ουσία κύριοι/ες. Ουσία και όχι περίπατος. Και να λέμε μιλάω ως άτομο που στο σχολείο έφαγα και έριξα ξύλο γιατί δεν ανεχόμουνα τον εκφοβισμό από κανέναν και άνοιγα το ρημάδι μου όποτε ήμουνα μπροστά. Και ακόμα το ίδιο κάνω. Αλλά και πάλι απόψεις είναι αυτά.
Scroll to top icon