Σαμαράς: Ο Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων

Σαμαράς: Ο Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

«Ξεκάθαρη προϋπόθεση για να σωθεί η Ελλάδα από την ασφυξία, είναι ο κ. Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων» σημειώνει ο Αντώνης Σαμαράς, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τα αποτελέσματα της χθεσινής Συνόδου Κορυφής.

Ο πρώην Πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι «βαθμολογητές του θα είναι η Τρόικα στην Αθήνα και το Eurogroup στις Βρυξέλλες, την ώρα που ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν».

«Όπως τελειώνουν και τα ψέματα που ακούγαμε μέχρι τώρα» καταλήγει η ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Βρίστε κάφροι τον Σαμαρά ,τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης, αλλά έπρεπε να τρώγατε σκατά κυριολεκτικά σκατά μπάς και βάζατε μυαλό. Όσον αφορά τον μπολσεβίκο πρωθυπουργό μας να του θυμίσω ότι τα τεχνικά κλιμάκια είναι εδώ για να καταγράψουν τα δημοσιονομικά στοιχεία, τα οποία στην συνέχεια θα τα στείλουν στους επικεφαλής τους στις βρυξέλλες Κοστέλο, Βίζερ και Μαζούτ που μόλις τα δούν αντιλαμβάνεστε τι έρχεται. Του πήρε ένα μήνα του τσίπρα να το καταλάβει αλλά θα το κάνει τώρα με δυσμενέστερους όρους. Α ρε στόκοι δεν θέλατε τον Σαμαρά.