Συνελήφθησαν εκατοντάδες γονείς - Spiderman που έδιναν σκονάκια στα παιδιά τους

Συνελήφθησαν εκατοντάδες γονείς - Spiderman που έδιναν σκονάκια στα παιδιά τους Facebook Twitter
4

Περίπου 1.000 άτομα ανακοίνωσε ότι συνέλαβε η αστυνομία στο κρατίδιο Μπιχάρ της Ινδίας, με αφορμή τις φωτογραφίες που κατέκλυσαν τα social media και έδειχναν γονείς, συγγενείς και φίλους μαθητών να σκαρφαλώνουν στους τοίχους ενός σχολικού συγκροτήματος προκειμένου να δώσουν σκονάκια στους εξεταζόμενους.

Οι περισσότεροι συλληφθέντες είναι γονείς μαθητών και τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση. Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι προκειμένου να αποφυλακιστούν θα πρέπει να καταβάλουν πρόστιμα που ξεκινούν από περίπου 30 δολάρια.

Συνελήφθησαν εκατοντάδες γονείς - Spiderman που έδιναν σκονάκια στα παιδιά τους Facebook Twitter

Σε άλλες φωτογραφίες διακρίνονται μέλη του προσωπικού του σχολείου καθώς και αστυνομικοί, οι οποίοι παρακολουθούν αμέτοχοι τη σκηνή, αλλά και αστυνομικοί να δωροδοκούνται για να κάνουν τα στραβά μάτια.

Τουλάχιστον 750 μαθητές έχουν αποβληθεί, σύμφωνα με το BBC. Σε κάποια σχολεία ακυρώθηκαν οι εξετάσεις για το απολυτήριο Λυκείου. Υπολογίζεται ότι στο Μπιχάρ περίπου 1,4 εκατομμύρια μαθητές δίνουν αυτή την περίοδο εξετάσεις.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μπορεί να το θεωρούμε αστείο και είναι κατά κάποιο τρόπο,αλλά η δυστυχία και η απόλυτη φτώχια αυτών των ανθρώπων οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις για ένα ψήγμα ελπίδας ενός καλύτερου αύριο, τουλάχιστον για τα παιδιά τους,που ποτέ δεν έρχεται.Γραφικό αλλά η αλήθεια αυτή είναι.